Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Anyukád vagy én?! "

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Anyukád vagy én?! "

Figyelt kérdés

Úgy érzem barátnőm féltékeny anyukámra. Azt mondta, hogy neki az rosszul esik, ha anyukámmal vagyok vagy elmegyek valahova vele és azt állítja, hogy nem vagyok vele eleget, holott nap mint nap átmegyek hozzá, még van hogy egyből a suliból is odamegyek és szinte nem vagyok otthon. Felvetette, hogy vagy Ő vagy anyukám. Mit válasszak?

21/F

2014. júl. 5. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádat. Ez a lány önző, de nagyon! Ez pedig egyre rosszabb lesz.
2014. júl. 5. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Őt válaszd, ne Anyukád!!! A csajt dobd ki! :)

22/F

2014. júl. 5. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen anyukádat válaszd. Barátnőd lesz/lehet még rengeteg, de az édesanyád ugyanaz marad, akire bármikor számithatsz és mindig melletted fog állni és szeretni fog, akkor is amikor ez a barátnőd már régen nem lesz melletted.

Amúgy meg nagyon buta és gyerekes viselkedés választás elé állítani az embert, főleg azt akit állitólag szeret.....

2014. júl. 5. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen anyukádat. Normális gondolkodású ember nem kényszeríti ilyen választásra a másikat.(Mondom ezt én úgy, hogy anyuci pici fia jutott nekem.)
2014. júl. 5. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Legyél zsidó, válaszolj kérdésre kérdéssel:

"Segítsek pakolni szivi?"

2014. júl. 5. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő nevelt fel, vagy az anyukád? Ő gondoskodott rólad kisbabaként vagy anyukád? Ő hozott a világra, vagy anyukád?

Ez alapján szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy ha a barátnője féltékeny az anyukájára, akkor kit kell választania. Más a helyzet, hogyha anyukád 21 éves férfiként is úgy kezel mint egy gyereket, de az általad leírtak alapján ez nem valószínű.

2014. júl. 5. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy a tulajdona. Mondd meg neki, hogy vegyen rabszolgát, vagy fogadja el, hogy nem te vagy az egyedüli ember a környrezetében.
2014. júl. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!