Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha barátnőm elutazik, és szóváteszem, hogy nem keres, akkor én vagyok a rossz?
Barátnőm elutazott több mint egy hétre külföldre, nagyon messzire egy keleti országba, rokonaival.
Hotelben van szállása, minden feltétel adott, nagyon jó körülmények közt utazott, és az ottani eltöltött idő is minden szempontból meg van támogatva anyagilag rendesen.
Az érkezését követően a szállásán azonnal átvehette a szobáját.
A szobában saját számítógép és internet stb. stb. minden hi-tech, kényelem stb. csak egy gombot kell megnyomni és máris online lehet, skype, facebook stb.
Eltelt 4 nap és nem jelentkezett. Mikor kiutazott, előtte kértem, hogy ha odaér, és minden oké, akkor jelentkezzen, vagy ha bármi van, tökmindegy, de szóljon, hogy odaértek és jól van. Nem tette meg, 4 nap után ma jelentkezett.
Ülök gép előtt, dolgozom, skype-on vagyok, és egyszer csak rám köszön.
Már agyon aggódtam magam a 4 napban, és egyébként sem esett jól, hogy nem keresett 4 napig, és nem is szólt semmit.
Szóvá tettem a dolgot, mérges voltam rá, nem durván és nem keményen de letoltam, hogy 4 napja idegeskedem és várom stb.
A végén még én lettem a "rossz", hogy nem is örülök neki, meg, hogy most üzen, itt van és miért morgok, meg nekem semmi nem jó stb.
Egyszerűen nem értett meg, és nem is érdekelte, hogy nekem ez fáj, és rosszul esik, egyrészt mert féltem, aggódom, másrészt meg azért mert hiányzik.
Mindeközben meg még azt mondta, hogy éppen a barátnője is észrevette skype-on és vele is beszél most stb.
Mondtam neki, hogy gondolja át fordított esetben neki hogy esne...? Nem nagyon válaszolt erre semmit, csak hogy nekem semmi nem jó stb.
Most tényleg bennem van a hiba? Csak engem zavar ez? Én hibáztam? Más férfi máshogy viselkedne, vagy mi? Most komolyan velem van a baj?
A 11-esnek van többségében igaza. Viszont nála annyiban más a helyzet, hogy nála ez nem ilyen hülye kislányos dolog, meg nem simán csak így született. Neki voltak nehéz időszakai az életében, lelkileg is és testileg is (betegség), és sok nehézségen van túl, talán ezek miatt ilyen, nem tudom, hamar árva is lett, és örökbe fogadott gyerek volt stb. Lehet ezek ilyen mély lelki gondok eredményei, tényleg nem tudom.
Nem szeretném emiatt elhagyni, próbálom kezelni, csak nehéz, de hát tökéletes ember nincs, és alkalmazkodni meg tudni kell, nem szoktam csak azért lemondani valakiről mert vannak nehézségek vele, persze nem vagyunk egyformák.
Nekem 2 dolog jutott eszembe.
1. vagy full érzéketlen a csaj, és nem érti hogy mi a gondod, mert nem lát problémát abban, hogy 4 napig leszarta hogy aggódsz érte.
2. tudja hogy aggódsz érte, de nem érdekli, mert ő nem szerelmes beléd.
Azt mondd már meg, hogy miért kell letolni/lecsezni a másikat, ha normális, emberi hangvételben is el lehet intézni a dolgokat?
Amúgy 100%-ban neked adok igazat. A pasim pont ilyen, megbeszéljük, hogy ha odaér, szóljon átlag 5 napon belül szól is, egyszerűen ilyen az értékrendje/nem volt senkije, akihez alkalmazkodni kellett volna ilyenekben, nem szokta meg (bár lassan, de biztosan javul a helyzet). Ha nem akarsz vele szakítani, se a kardodba dőlni, akkor próbáld meg humorral kezelni a a helyzetet: "Basszus, már azt hittem eladtak egy fél kecskéért! Máskor ne tűnj el így, jó?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!