Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
A barátommal időnként csúnyán összeveszünk, ugyanis nem felejtek és bizonyos időközönként előjönnek a dolgok bennem, amikor az orrom előtt flörtölgetett más nőkkel (2x volt ilyen) meg amikor fenhangon nekem dícsérte meg strandon egy másik nő mellét... Úgy gondolom, ha ez nem fog előfordulni többet, akkor egy idő után biztos túl teszem magam rajta és már nem fog érdekelni (1 év alatt volt ez a 3 alkalom), de ha eszembe jut, el tudnám sírni magam még mindig és előfordul, hogy a fejéhez vágom, hogy megalázott, meg bunkó stb... A veszekedéseket újabban már fel sem veszi annyira, azt mondja, hogy már ismer és tudja hogy megnyugszom és ő így szeret, meg én vagyok a mindene. Ezt mondja. Nekem viszont néha inkább olyan, mintha le se szarná az egészet. Tudom, hogy én is csúnya tudok lenni, de forditott esetben nem biztos, hogy huzamosabb ideig el tudnám viselni magam... A kérdésem az, hogy meddig lehet tolerálni a vitákat, hogy ne menjen rá a szerelem?
2014. júl. 4. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátod teljesen jól áll a dologhoz, hidd el, sokkal rosszabb lenne, ha ő is hasonló típusú lenne, mint te, és folyton felemlegetné a régi sérelmeit. Úgy lehet csak igazán kölcsönösen újra meg újra megbántani egymást. A viták tolerálásával kapcsolatban nincs recept, mert az emberfüggő.
2014. júl. 4. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Előtted dicséri más mellét? :/ Hány évesek vagytok?
2014. júl. 4. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:

A régi sérelmek lejárati határideje mindig a tisztázásának az időpontja! Ezt tanuld meg.

A probléma gyökere alapvetően az, hogy nem csak a párjának tekint olykor hanem a barátjának is. Ezért tett szóvá. Ez önmagában még nem baj, a részéről viszont elvárható, hogy csak megnézze, ne szóvá tegye, mert zavar téged. Ugyanis a nők ilynekor önkéntelenül is hasonlítgatják magukhoz

Ezt illik tiszteletben tartani, jogos elvárás. Nézze meg és kész.

Te meg ezen lovagolsz, és az viszont kapcsolat gyilkos dolog. Nem is kell hozzá hosszú idő.

Értsd jól: Nem azért volt bunkó mert megnézte a másik csaj mellét, mindig meg fogja, a férfiak ilyenek. De illik nem szóvá tenni. Neked meg illik tudni, hogy a pasik ilyenek, illik ezen nem lovagolni. Leb---tad azért mert szóvá tette (véletlenül sem azért mert megnézte) és onnantól le is kell zárni.

Ha ez így marad nem sok időt adok nektek.

2014. júl. 4. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg túltenni magad a dolgokon, én csak ezzel tudnám kiegészíteni az előttem szólót...

Én is voltam, sőt vagyok is néha néha hasonló cipőben, ilyenkor a fortélyom a következő,ne támadj rögtön, hallgass arra gondolj, hogy szeret, figyelmes veled, mennyi mindent megtesz érted, gondolj arra ami a legutolsó figyelmessége volt, és, hogy milyen jól esett a törődése, és ha jó sokáig felidézted magadban, hopp azt fogod érezni, milyen jó, hogy nem martam bele megint?

Megölelgeted, és minden megy tovább...

A jóra a jóra mindig a jóra, és elmúlik a gombócz.. :))

2014. júl. 4. 11:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz nektek!!!! Tényleg :)
2014. júl. 4. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!