Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez örökre szól? Hogyan lehetne felkelteni a figyelmét?
Ha egy fiú azt mondja a lánynak, hogy csak barátok, és nem akar randizni, akkor az azt jelenti, hogy soha nem is akar majd? Mit csinálhatna mégis a lány, hogy a fiú érdeklődjön utána?
Nem ismerjük régóta egymást, de ez idő alatt nagyon jóban lettünk, többször találkoztunk is, jól elvagyunk, jól kijövünk, de azt mondta, hogy mi csak barátok vagyunk, és hogy a barátok nem mennek el randizni, és mi sem fogunk, mert nem szerelmes belém. Igaz, most van túl egy szakításon, és nem is erőltetem a dolgot, nem siettetem, csak azért jó lenne tudni, hogy van-e esély arra, hogy meggondolja magát, vagy hagyjak fel ezzel. Próbáljak meg esetleg minél több időt tölteni vele?
Köszi a segítséget, normális válaszokat írjatok kérlek!
18/L
Soha, ne mondd, hogy soha!;)
Ne epekedj utana, vagy legalabbis, ne mutasd, mert akkor az esetleges kovetkezo baratnonel nagyon arcra eshetsz. Szerintem legy magabiztos, vicces es laza, de tenyleg ne akard mindenaron ratukmalni magad. Abbol csak egy szr baratsag lesz, esetleg kenyszeredett szerelem. Hodits termeszetesen, ugy, hogy eszre sem veszed;)
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Utolsó: igyekszem megfogadni a tanácsodat! :)
Ha mellette vagy amikor szüksége van rád, főleg szakítás után ha maga alatt van akkor könnyebben beléd szeret...viszont neked figyelni kell a jelekre és adni azokat...mert nehogy azt higgye amikor többet akar, hogy te nem akarsz többet és nem kezdeményez, mert nem akar elveszíteni...szakítás után érthető, hogy nem akar senkit...én 7 évig nem akartam senkit egy tiniszerelem okozta csalódás után...szóval ha nagyon megviselte akkor eléggé türelmesnek kell lenned vele és megérteni őt...
21F
Szerintem ne próbálkozz. Fiú és lány között nagyon ritka a barátság. Lehet, hogy sohasem fog szeretni te meg epekedve végigstatisztálhatod, ahogyan valakivel megismerkedik és összejön; persze mivel barátok vagytok azért neked mindenről részletesen beszámol. Borzasztó.
Ez a "legyünk barátok" egy figyelmeztetés az égtől, hogy "fuss Forest, fuss." (Bár én is megtettem volna...)
Az is lehet, hogy majd lesz köztetek valami, aztán szép csendesen elismétli "pedig csak barátok vagyunk". Aztán évekig nyalogathatod a sebeidet és még haragudni sem haragudhatsz, hisz Ő megmondta: "Csak barátok".
Remélem ez csak az én tapasztalatom és nektek összejön. Azért mindenre készülj fel, és tudd, ha nem sikerül akkor attól Te még jó vagy és jól vagy. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!