Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném újra felkelteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném újra felkelteni a párom figyelmét! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több éve vagyunk együtt,a kapcsolatunk olyan megszokottá vált.Szinte csak hétvégén találkozunk,mert mindketten külön városban dolgozunk. Nincs probléma a megszokottságon kívül.Bevallom jól esne, ha a párom újra oda lenne értem!Szeretnék valami újat mutatni a páromnak,változtatni és én is több figyelemre vágyok. 23(L)

2014. jan. 7. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy a mai generáció ami a huszonéveseket illeti miért ilyen ötlettelenek, tanácstalanok, elfásultak, színtelenek. Nem bántásként írom, én is huszonéves vagyok konkrétan 28, de az előző párommal akivel 6 évig voltunk együtt majdnem hogy 2 hetente randiztunk úgy...

...hogy együtt éltünk egy háztartásban! Olvastok könyveket? Van szókincsetek? Számomra érthetetlen hogy az amúgy is szürke hétköznapokba hogy beletudtok szürkülni és nem tudtok színt vinni a hétvégekbe, ahol végre kettesbe lehet a két fiatal akik szeretik egymást. Csinál valami finomat, vacsira gondolok gyertyafény mellett. Vegyetek egy jó közös fürdősós és egyéb szirmos fürdőt, vidd el a kedvenc helyedre, beszélgessetek, de ha nőnek érzed magad játssz vele, erre minden kan társ bukna, húzd az agyát, éreztesd vele hogy kívánod és hogy ő is kívánjon, de ne add magad könnyen, amikor már átadnád magad, finoman egy kis huncutsággal lökd el magadtól (nem a szó szoros értelmében) és így tovább! De fordított esetben nem értem a párodat, új barátnőm van, de sosem unatkozunk... (nem azért mert még számomra új)

2014. jan. 7. 22:12
 2/4 gelazso ***** válasza:
súlyod? külsöd? fözési szokásaid?
2014. jan. 7. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szervezzetek valami olyan programot, ami nem megszokott. A lényeg, hogy olyasmi legyen, ami kizökkent a mókuskerékből.

Mindenben egyet értek az elsővel! Érd el, hogy vonzó, kívánatos nőként nézzen rád, mint a kapcsolatotok elején.

2014. jan. 7. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Főzz neki egy különleges, de férfi hasnak való finomságot (amit mondjuk te is megeszel, azaz nem pacal), ill. varázsold el a vadmacska üzemmódban este, aztán utána kicsit hanyagold. Még nagyon fiatal vagy a befásultsághoz. Közben igyál meg egy fröccsöt.
2014. jan. 8. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!