Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van még esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liladunszt kérdése:

Szerintetek van még esélyem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem . kb 10 hónapja szakítottunk , de mindig találkozunk. Barátok maradtunk , de a utóbbi hetekben elvitt nyaralni és 3szor le is feküdtünk.Azt mondta nem akar tőlem többet ennél . több mint 3 évig voltunk együtt. Nagyon sokat változtam jó irányba és mindent megadnék hogy megint vele lehessek. Szerintetek van még esélyem ? Sajnos ő most csak bulizni akar... Sajnos én másra nem is tudok gondolni... csak rá . Van ötletetek mit tegyek hogy helyre hozzam a kapcsolatunkat ? Vagy ha egy pasi azt mondja mást nem akar , akkor az úgy van ? Megnézi a facebookomat és a telefon beszélgetésemet.. elvitt nyaralni nekem ebből az jön le hogy lehet érez még valamit irántam... De lehet hogy rosszul gondolom. Tudom mindenki ezt mondja de nekem tényleg ő a mindenem. Ha vele vagyok elmondhatatlan a boldogság. Ha felhoznám a békülés témát csak elijeszteném vele... mert most éli ki magát megint... Megéri várni rá ? Vagy szakítsak meg vele minden kapcsolatot ? Vagy próbálkozzak tovább ? 2 hete lett jobb a kapcsolatunk mert többet találkozunk.Régen a is benne volt a szakításba hogy elengedtem magamat.. és jó sok kilót felszedtem de abból leadtam 12 kilót . Sokkal csinosabb lettem és ő is mindig megemlíti. Szerintetek szerethet még vagy csak szexre kellek ?

2014. júl. 2. 11:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha szakító ok volt hogy elengedted magad, szerintem ne számíts arra hogy ebből lesz rendes kapcsolat.
2014. júl. 2. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Addig jó vagy neki szexre, amíg mást nem talál magának.
2014. júl. 2. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!