Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 5 év után elhagyott a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után elhagyott a párom, nem bírom, meg akarok halni, vele képzeltem el az egész életem, ő a lelkitársam, a mindenem. Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés

A mi kapcsolatunk egy igazi mesébe illő szenvedélyes szerelem volt, egymásnak lelkitársai voltunk, mindent együt csináltunk, együtt éltünk, nem bírtunk betelni egymással Nagyon törődtünk egymással, ő mellette teljesen biztonságban éreztem magam, már a puszta jelenléte is megnyugtatott, az érintése, minden. Ő volt az én tökéletes álmom. De sajnos az utóbbi fél év- 1 évben nagyon sokat veszekedtünk, legtöbbször miattam, sokszor "szívtam a vérét", ordibáltam minden kis hülyeség miatt. Egyszerűen nem voltam türelmes, igazi zsarnok lettem, szörnyen viselkedtem vele. Azt mondta teljesen kiöltem belőle az érzéseket. 3 hónapja kaptam tőle még egy esélyt, hogy megváltozzak és akkor nem hagy el. Nem sikerült, ez után még vagy 4x kaptam utolsó esélyt, de nem sikerült betartanom az igéretem, túl heves voltam :( Tegnap mondta hogy vége, ő már csak szenved és egyáltalán nem akar már tőlem semmit, nem is érez semmit. Ma még győzködtem, hogy adjon egy újabb utolsó esélyt, hátha megváltozok mert én nem tudok nélküle élni.... De nem ad. Egész nap nem ettem semmit, hányingerem van, megy a hasam az idegtől.... Nem bírom, úgy érzem már soha nem lehetek ilyen boldog senkivel! Ő az életem értelme, és most elment, 5 év után vége lett....

Mit csináljak, hogy kibírjam? Legszivesebben állandóan hívogatnám meg keresném meg győzködném, hogy próbáljuk meg, de látom hogy ő szenved ettől. Nem bírnám elviselni ha egyszer más lánnyal látnám, bele őrülnék. Kérlek segítsetek! :(

22/L

2014. jún. 26. 18:11
1 2 3
 21/22 Nagyon gyakori ***** válasza:

Ilyenen még csak ne is gondolkodj, hogy "meg akarok halni", még csak fel se merüljön!

A barátodnak a viselkedésedből lett elege, ha azt látná, hogy megváltoztál, lehet semmi gondja nem lenne. Nem garancia, de lehet ennyi elég is lenne, a saját bevallásod szerint is gyakorlatilag elüldözted. Ahogy kiveszem, már magadnak is eleged van a viselkedésedből:) Ideje változtatnod, és nem csak emiatt.

Remélem sikerrel jársz:)

2014. júl. 6. 02:24
 22/22 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy nehéz...nagyon is, és sajnálom hogy így alakult. Én olyan helyzetben vagyok, hogy lehet szakít a párom velem úgy hogy közben nagyon szeretjük egymást, de a körülmények állandóan akadályként ugranak közénk, és ma volt pont egy komoly beszélgetésünk, hogy gondolkodjak el...a különbség, hogy én már idősebb vagyok 28 éves, és nemhogy egy kapcsolat, de az életutam mindenem romokban hever...ne kergesd magad búskomorságba, és függjél érzelmileg túl sokat egy másik embertől, mert odajutsz ahová én... 22évesen nagyon fiatal vagy, és hidd el, hogy ez nem csak sablon szöveg...ha én lennék ennyi idős sokkal több lehetőséget látnék az életben egy adott veszteség után.
2014. dec. 18. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!