Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 5 év után elhagyott a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után elhagyott a párom, nem bírom, meg akarok halni, vele képzeltem el az egész életem, ő a lelkitársam, a mindenem. Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés

A mi kapcsolatunk egy igazi mesébe illő szenvedélyes szerelem volt, egymásnak lelkitársai voltunk, mindent együt csináltunk, együtt éltünk, nem bírtunk betelni egymással Nagyon törődtünk egymással, ő mellette teljesen biztonságban éreztem magam, már a puszta jelenléte is megnyugtatott, az érintése, minden. Ő volt az én tökéletes álmom. De sajnos az utóbbi fél év- 1 évben nagyon sokat veszekedtünk, legtöbbször miattam, sokszor "szívtam a vérét", ordibáltam minden kis hülyeség miatt. Egyszerűen nem voltam türelmes, igazi zsarnok lettem, szörnyen viselkedtem vele. Azt mondta teljesen kiöltem belőle az érzéseket. 3 hónapja kaptam tőle még egy esélyt, hogy megváltozzak és akkor nem hagy el. Nem sikerült, ez után még vagy 4x kaptam utolsó esélyt, de nem sikerült betartanom az igéretem, túl heves voltam :( Tegnap mondta hogy vége, ő már csak szenved és egyáltalán nem akar már tőlem semmit, nem is érez semmit. Ma még győzködtem, hogy adjon egy újabb utolsó esélyt, hátha megváltozok mert én nem tudok nélküle élni.... De nem ad. Egész nap nem ettem semmit, hányingerem van, megy a hasam az idegtől.... Nem bírom, úgy érzem már soha nem lehetek ilyen boldog senkivel! Ő az életem értelme, és most elment, 5 év után vége lett....

Mit csináljak, hogy kibírjam? Legszivesebben állandóan hívogatnám meg keresném meg győzködném, hogy próbáljuk meg, de látom hogy ő szenved ettől. Nem bírnám elviselni ha egyszer más lánnyal látnám, bele őrülnék. Kérlek segítsetek! :(

22/L

2014. jún. 26. 18:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Amit éreztél nem szerelem volt, csak egy szadomazochisztikus kapcsolat, ahol leuraltad a párodat, viszont függő is vagy tőle, mert ha nincs senkid, akkor belebetegedsz.
2014. jún. 26. 19:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő volt a lelki társad, és nem ő volt az igazi... ha ő lett volna, nem hagyott volna el. És persze te sem veszekedtél volna vele mindenért.

A dolgok okkal történnek. Valahol az igazi szerelmed várja, hogy találkozzatok.

Most rossz, tudom. Nekem a vőlegényemet kellett elhagynom mert már tarthatatlan volt a helyzet, és pokoli volt utána. Viszont 4 évvel később a valódi igazit találtam meg:)

2014. jún. 26. 20:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hiába győzködöd, hogy megváltozol, nem tudsz megváltozni és valami marha nagy baj van veled, menj el pszichológushoz és dolgozd fel szépen.

Azon kívül te azt hiszed ez szerelem, de a társfüggőség legdurvább esete, hiszen azt nem veszed észre hogy az általad "szeretett" személy szenved melletted. Csak én én én , az én álompasim, már a puszta jelenléte megnyugtatott ENGEM és elhagyott mi lesz így VELEM.....

És vele mi van? Teljesen jogos hogy kijött egy lelkileg pusztító kapcsolatból és még volt olyan kedves és utolsó esélyeket is adott neked.....

Meg akarsz halni? Ó, az nagyon könnyű lenne és lelki zsarolásnak sem utolsó. Ha valóban szereted,örülsz neki, ha mással boldog lesz. És te meg foglalkozz magaddal, gyere rendbe lelkileg, mindenképpen pszichológust javaslok.

2014. jún. 26. 23:20
 14/22 A kérdező kommentje:
Az eszem azt súgja, hogy lépjek tovább, felejtsem el és hogy koncentráljak az álmaim megvalósítására. Ha más lenne hasonló helyzetbe azt mondanám neki hogy jön még tökéletes pasi akit ugyanúgy fog szeretni... Viszont a szívem azt súgja hogy próbálkozzak, várjak, mert ő az igazi.... Ez valami szörnyű, még mindig féltékeny vagyok rá és félek hogy összejön azzal a csajjal akitől az utóbbi pár hétben "féltem".... Nem bírnám ki... A csajra való féltékenységem (ami kiderült nem teljesen alaptalan) tette be végleg a kaput.
2014. jún. 27. 02:53
 15/22 A kérdező kommentje:
Sajnos megtudtam hogy az a csaj bátorította meg beszélte tele a fejét, hogy végleg dobjon ki. Persze előtte a csaj tagadta hogy bármi okom is lenne a féltékenységre... Szörnyű ez... Meg tudnám fojtani a csajt!! :(
2014. jún. 27. 02:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem a csaj hibája. Leírtad, hogy viselkedtél, az utolsó esélyeket is eljátszottad. A te hibád. Egy jól működő kapcsolatot és egy igaz lelki társat semmiféle "csaj" nem tud tönkretenni.
2014. jún. 27. 09:11
 17/22 Géééé83 válasza:
100%
Az a nagy helyzet,h szerintem nincs olyan ember a földön aki ne járt volna a te cipodben! :( sajnos egy szakítás nehez dolog,de amit be kell látnod,h valószínű volt okod arra,h kiabálj vele,h ,,szívd a vérét"-ok nélkül nem tesz ilyet az ember! Valami hiányzott,vmi nem volt kerek...nagyon nehez erőt gyűjteni,h tovább tudj haladni-én is amikor hasonlóan jártam...rendesen fizikai fájdalmat éreztem a hiányától! Ha nincsenek barátaid,mert csak neki éltél akkor remelem ebbol a hibadbol tanulsz es nem dobod el senki miatt a barátokat,mert ők azok akikre mindig számíthatsz és akik atsegítenek az ilyen es ehhez hasonló nehéz idoszakokon! Nekem 6eves kapcsolat ért végett,annak mar 5éve,és soha nem gondoltam volna,h elfog múlni az iránta érzett szerelmem-és lám semmit nem érzek mar iránta az égvilágon! Hidd el,jobb lesz így csak adj magadnak egy kis idot!
2014. jún. 27. 11:15
 18/22 A kérdező kommentje:
Biztos volt valami oka hogy így viselkedtem, de egyelőre még nem tudom mi volt az. Most úgy látom hogy ő mindent megadott nekem, vele tökéletes életem lehetett volna, de én elrontottam, mert hülye voltam, ő meg nem szólt rám elég erélyesen, hogy hagyjam abba ezt a viselkedést, hónapokig csak tűrt mert szeretett és már csak akkor szólt amikor betelt nála a pohár :(
2014. jún. 27. 12:56
 19/22 Géééé83 válasza:
100%
Csak a határokat feszegetted,ez volt a probléma! Minekutan nem szólt semmiért te csak toltad neki,toltad neki...nézted meddig mehetsz el! Ez sajnos eleg rossz tulajdonság,de velem is előfordult már😊 azon viszont ne rágódj,h miben hibáztál...mert ő is legalabb akkora hibás volt ebben a storyban mint te! Ne marcangold magad..változtass életmódot,járj el edzeni...pattintsd ki magadat,h ne azt lássa,h romokban vagy!😊
2014. jún. 27. 14:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. Nem ment tönkre az életed. Jön majd a következő lelkitársad.

Viszont tanulj az esetből, és uralkodj magadon!

2014. jún. 30. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!