Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem a barátnőmet, viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a barátnőmet, viszont ő meg túl gyerekes. Érdemes dobni?

Figyelt kérdés

Szeretem, de ő meg olyan gyerekes. Egyszerűen nincs tisztában azzal, milyennek kell egy kapcsolatnak lenni, meg nagy az elvárása, de nem tesz hozzá semmit.

Szeret velem lenni, máskor meg olyan bunkó, meg cseszeget, és hibáztat tök alapvető dologért. Egyszer jó vele, máskor nem. Olyan problémái vannak, amik apróságok, képes velem mások miatt vitatkozni, akikhez meg nekem nincs közöm. Hiába mondom, hogy ne foglalkozz velük, nyugtatom, lehiggad, majd később lecsesz, hogy miért szóltam ebbe bele (?).

Ráadásul teljesen el van tévedve kapcsolat szinten. Mindenben azt akarja, hogy úgy lássam a dolgokat, mint ő, de ha valamiben nem értünk egyet, legyen az akár zenei izlés, hogy nem szeretem azt a zenét, akkor már azt hiszi, ez lehetne válóok, mert nem illünk össze.

Valami hasonmást akar magáról, csak fiúban.

2014. jún. 26. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

„Érdemes dobni?"? Te normális vagy? Lányokról van szó, nem törölközőről vagy ruháról! „Szeretem, de már kinőttem"? Kb...

2014. jún. 26. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen típusú emberek, nem tudsz velük mit kezdeni. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Minden esetre nem hinném, hogy ebből életre szóló kapcsolat lesz, előbb-utóbb valamelyiktek talál egy jobban hozzá illőt és szakít.
2014. jún. 26. 16:03
 13/17 anonim ***** válasza:
En is ilyen voltam az elso baratommal es elegge kikeszultek az idegei. En csak akkor jottem ra hogy mennyi mindent elrontottam amikor vege lett a kapcsolatnak :( Akkor nottem fel igazabol amikor kirakott. En se tudtam mi fan terem a parkapcsolat. Most nagyerokkel probalom megfejteni... Az a baj hogy a csaj nem fog valtozni, tapasztaltbol mondom csak akkor ha elhagyod varsz egy kicsit es osszeszedi magat EGYEDUL!
2014. jún. 26. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
azt hittem, a pasim kérdése ez...jézusom:)))
2014. jún. 26. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Kukába szokták dombni a szemetet de egy embert, ha így állsz hozzá tényleg szakíts vele mert ebbe már nincs semmi szeretet.
2014. jún. 26. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:

20/l

nálunk is kb ez van (én is azt hittem először, hogy az én pasim amúgy), de lehet, hogy ami neked apróság neki hatalmas dolog. üljetek le megbeszélni előbb

2014. jún. 26. 17:13
 17/17 Davidsakal válasza:
Csak eloskodik rajtad es kihasznal. Dobd el!!!!! Az ilyen piocakat le kene sittelni, ott majs rajonnenek, hogy mit vesztettek.
2016. dec. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!