Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az ex barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ex barátomnak, hogy mondjam el? (lent)

Figyelt kérdés

A volt barátommal szinte fèl èvet jártam ès nagyon jól összebarátkoztam a legjobb barátjával.A barátjával vègül szerelmesek lettünk egymásba ezèrt szakitottam vele.(az akkori barátommal,mostani exel)

Szerintetek hogy mondjuk el az exemnek,hogy összejöttünk a barátjával?

19/L

2014. jún. 25. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Értem én, hogy utána kezdtetek neki, de akkor is a háta mögött. Ha már akartok valamit, akkor nyíltan kellene. Most úgy őszintén. Melyik lenne a jobb:

1) Legjobb barátnőd a hátad mögött összejönne az exeddel, és később gondolkozna el rajta, mint most te, hogy mit kellene tenni.

2) Mielőtt bármibe is belekezdenek megkérdeznek róla, hogy neked, hogy esne, csinálhatjáék-e vagy sem.

De egyébként annyi srác van a földön, nem értem miért kell barátságot ezért elrontani. Bár, ha a srác inkább téged választott, mint a legjobb spanját, akkor hagyjuk is az egészet...

2014. jún. 25. 20:07
 12/14 anonim válasza:
Szerintem én veszek étkezési zselatint az Aldiban, akkor nem fogom magam szarul érezni az olaszok miatt.
2014. jún. 25. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem lesz itt semmi gáz. Szerintem az exed úgy fogja felfogni hogy "Nem baj haver legalább nem ment kárba a kis r*bi." Persze csak ha kap étkezési zselatint az Aldiból.
2014. jún. 25. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát . . . . Szerintem is előtte kellett volna megkérdezni.Íratlan szabály,de e legjobb barátod/legjobb barátnőd exe tabu,nem tudom ezen mit nem lehet megérteni.Ha meg már ez van,akk nem csodálkoznék rajta ha a pasi nagy ívben kerülne titeket . . szép kis barát lehet az a srác.
2014. jún. 26. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!