Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély visszaszereznem őt? Ha igen hogyan?
Egy több, mint 3 éves kapcsolaton vagyok túl egy lánnyal, akit mindenkinél jobban szerettem/szeretek. Volt már jó pár kapcsolatom, de benne találtam meg a minden szempontból ideálisnak tartott páromat. Jó kapcsolatunk volt, harmonikus és veszekedések nélküli. 2 "probléma" terhelte: az elején amikor megismerkedtünk, én egy döglődő kapcsolatban voltam, és nem szakítottam az előző lánnyal az ő kedvéért, hanem megvártam amíg előző vet véget a dolognak. Ezt pedig a lány rossz néven vette. A másik pedig (ami összefügg az elsővel): 16 év korkülönbség a javamra (most 37 vagyok, exem 21), emiatt én az elején nem hittem hogy ez működhet, ezért is nem szálltam ki az előző kapcsolatból. De aztán 3 évig tökéletesen működött.
Fél éve lesz, hogy a lány egyik napról a másikra szakított velem. Vasárnap még küldözgette a szivecskéket hogy mennyire szeret, kedden viszont szakított. Ami rosszabb, 3 hétre rá, amikor kerestem, kiakadt, hogy vegyem tudomásul hogy vége, ne zaklassam, hagyjam békén - és megszakított velem minden kapcsolatot, facebookon is törölt, viberen letiltott. Pedig a "zaklatás" ennyiben merült ki, hogy egy 3 éves kapcsolat után 3 héttel még le mertem írni hogy szeretem és hiányzik.
Úgy érzem, nem ezt érdemlem, 3 évig jó párja voltam, pénzt-időt-energiát nem kíméltem, mindig mellette álltam, segítettem ahol tudtam. Maga is mondta, hogy nálam jobb párt kívánni se tudna magának, és csodálatos ember vagyok.
Hogy miért szakított, az számomra még most sem világos, de úgy gondolom, szerepet játszhat benne, hogy én voltam az első komoly kapcsolata (és manapság ugye "gáz az első pasihoz hozzámenni", meg "ki kell élni magad", "ki kell próbálni másokkal is" stb. A korom miatt biztos volt rajta egy nyomás is, hogy majd itt biztos férjhez kell mennie fiatalon, bár ezt soha nem forszíroztam, sőt mondtam, bármeddig várok rá, ha kell.
Valószínű a viselkedésében benne van az is, hogy érzi hogy nem ezt érdemlem, és lelkifurdalása van - ezért nem akar látni, és ezért győzködi saját magát arról, hogy én negatív figura vagyok ("zaklató" stb.), aki tulajdonképp megérdemelte ezt a bánásmódot.
Ugyanakkor én így fél év után is úgy érzem, nekem nem kell más (pár csajt már "levakartam magamról" azóta, akik akartak volna valamit), sajnos még mindig belé vagyok szerelmes.
Kérdés, van-e esély ezzel bármit is kezdeni, vagy totál felejtős? És ha igen, hogyan?
félév után már sok teendő nincs. Valszeg nézhetsz más után.
Nem derült ki azóta sem mi volt az ok?
Köszönöm a konstruktív válaszokat!
Apró jelek voltak hogy nem minden kóser a részéről, már előtte is, mint pl. ez a másik pasi, vagy hogy az egyetemista társasága előtt nem vállalt fel teljesen. Utólag azt mondta, hogy a négy fal között, kettesben a kapcsolatunk tökéletes volt, csak kifelé nem. (A szülőkkel viszont jóban voltunk, mindkét oldalon.)
Az igaz, hogy van benne önteltség és gőg - valamilyen szinten jogosan amúgy, mert nagyon szép és okos, sikeres nő. Én ezt tudtam, és elfogadtam. Így szeretem.
A szakítás oka - mint írtam - azóta sem világos, mivel hónapok óta nem beszélünk, nem lettem okosabb e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!