Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátom?
Figyelt kérdés
élőben jól elvagyunk tudunk beszélgetni, de ha nem találkozunk alig beszélünk, neten alig ír nem is kérdezget..aztán eltűnik órákra, azt mondja szeret stb de ez nekem akkor is fura2014. jún. 23. 18:52
1/9 anonim válasza:
Akkor fogd meg magad, és kérdezd meg tőle.
Ha jós leszek, kereslek.
2/9 anonim válasza:
Van élete rajtad kívül is.
Nincs ebben semmi különös, nem szögezi magát a gép elé, hogy szórakoztasson egész nap. Keress te is hobbit stb
3/9 anonim válasza:
Gondolom veled akar lenni mindig és nem a szaros neten beszélgetni..
4/9 anonim válasza:
mert csak élőben van meg az az igazi vonzalom. meg élőben mutatni akarja hogy szeret, amikor meg nincs veled, akkor meg bizonyára inkább mást csinál, amire nem jut ideje akkor, mikor veled van. velem is ilyenek voltak.
5/9 anonim válasza:
Kérdés hogy mennyi időre nem találkoztok stb. Imádom, hogy ennyire jól megtudjátok fogalmazni a problémátokat. És akkor ennyiből várjátok, hogy valaki segítsen...
7/9 A kérdező kommentje:
10 hónapja vagyunk együtt, és az elején nem voltak ilyen problémák..
2014. jún. 23. 18:59
8/9 anonim válasza:
velem is ez volt:/ de szakítottam vele....nem azért mert nem szeretem hanem hogy mit lép....egyből jobb lett együtt vagyunk, meg változott
9/9 A kérdező kommentje:
én is szakítottam vele, sok mindenben változott de kezd visszaesni megint..
2014. jún. 23. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!