Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erez meg valaki igy?
szoval most van egy baratnom akit nagyon szeretek... csak o ismer , csak o ert meg, rolam annyit , hogy olyan fiu vok aki erzekenyebb mint az atlag, szoktam olykor sirni, en nekem is vannak melypontjaim, de senkinek nem nyilok meg... mas vagyok mint a tobbi ezert nem szeretnek, mindig egy "alarc" van rajtam ami alapjan mindenki meno, jofej, folyton rohogo sracnak latnak, de eza laza valaki csak az akive valni szeretnek. soha senki nem ertett meg, nagyon sokat voltam magam alatt, nagyon sokszor aszott az elet engem mar foldhoz es nagyon sokszor hagytak el az addig barataimnak hitt emberek engem...... a sajat szuleimnek se beszelek soha az erzeseimrol, nem tudjak ki vok igazabol...
a lany is ilyen, o is masnak adja ki magat, nehezen nyilik meg masnak. nagyon osszeillunk rengeteg teren
a fo problema h nagyon ritkan latjuk mostanaban egymast mert mindig tavol van hetekre es alig talalkozhatunk kethetente... nagyon szeretem ot mint meg soha, annyira mint meg senkit, jobban mint barkit, barmit... es nagyon hianyzik most nekem, konkret fizikai fajdalmat erzek a hianyatol es amikor visszaemlekezek milyen volt vele legutobbi talalkozaskor, bekonnyezek es majdnem elsirom magam, annyira rossz... es amikor ir nekem facebookon amire nem tud gyakran felmenni, olyan edes dolgokat ir, annyira szeretem, annyira meghato h nem birom visszatartani a sirast, annyira szeretem, annyira elkepzelhetetlen felfogni h engem szeret, a fiut az alarc alatt es megert engem, o az egyetlen a vilagon... soha senki sem szerette meg a valodi enemet es olyan hihetetlen ez... az erzes amit pedig kerdezek azt eleg nehez leirni mert erzelmeket leirni nem lehet ugy h visszaadja a szoveg, de megprobalom :
szoval volt mar olyan, h sirtatok a szamotokra legkedvesebb ember hianyatol es mikozben kozben gyonyoru dolgokat irt nektek, egy tipikus hulye vigyor volt az arcotokon? egy egyaltalan nem boldog , zavart , kinos vigyor ami nem mulik el, es kozben omlik a konny a szemedbol a boldogsagtol es szomorusagtol egyarant, ez a sunyi, huncut vigyor pedig nem akar szunni es minel inkabb nagyobb lesz a kin es minel inkabb feljebb hevul a szerelem egyre jobban sirsz es egyre jobban nevetsz egyarant es a vegen az egeszbol egy oromnelkuli, remiszto vihogas lesz ami nem is nevetes inkabb egy pszichopata ember horgessel keresztezett nevetese es nyogese ahogyan oromot lat egy ember fajdalmaban.... egy nagyon remiszto egyszeruen fajdalmas nyoges es nevetes ez de hang is csak alig jon ki a torkodon... es a szemeidbol omlenek a konnyek.... ez a keseredes erzes kinoz engem mikor o tavol van , egyszerre bogok, egyszerre nevetek es ebben a nevetesben tobb kint es fajdalmat lehet eszrevenni mint az emlitett sirasban.... olyan orult erzes es annyira kedve lenne az embernek behuzni maganak csak azert h elmuljon de csak egyre erosebb lesz.... annyira egy oximoron allapot ez annyira tipikus pain&pleasure erzes ez, hihetetlen orjonges kap el egyszerre azert mert messze van esz hianyzik es azert mert annyira szeretem, hogy a szerelem felso hataran is tulmentem...
ebben igazabol nem volt nagyon kerdes csak muszaj volt elmondanom barkinek, mert nagyon szar ezt magamban tartan, es most h leirtam maris konnyebb lett ezt az erzest elviselni, mert kiadhattam magambol.... szoval ez az a tipikus keseredes erzes amikor az ember egyszerre akar orditani a fajdalomtol es ujjongani az oromtol es nevet i a szerelemtol.... ezt mind egy olyan belulrol szetmaro erzes mellett , hogy majdnem osszeesek a fajdalomtol , hogy nem lehetek vele.....
koszonom h elolvastatok, de ertelme szamotokra nem volt, csak segitettetek nekem feldolgozni az erzelmeimet egy kis idore azzal, hogy szavakba foglalhattam
koszonom , nyugottan nezhettek orultnek .....

o is szomoru, depresszio hajlamos, onbizalomhianyos sajnos onutalo lany akit megprobalok azzal h tudatom vele h mindennel jobbn szeretem picit folyton jobb belatasra teriteni mert nem hiszi el h gyonyoru, jo ember , megerto... jobbat nem is kivanhatnek...
aztan most megint 25 napig nem tudunk talalkozni (mar csak 18) es ebben a hatralevo idoben szulinapom van es honapfordulonk es egyiket sem tudjuk egyutt tolteni.... nagyon hianyzik... konkretan faj minden, az erintese, a hangja, a csokja..
... szar dolog a tavkapcsolat de mar nem ke sokat varnom.....
am tobbiek akik hasonlo bajotok van, hat tartsatok ki, ti is probaljatok minel tobbet aludni h addig se gondoljatok arra h nincs veletek es igy egeszen elviselheto (najo azert az h elviselheto az tulzas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!