Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van akkor, ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha valakivel lelkitársak vagytok, de ő nem érez úgy, mert nem tetszik neki a másik?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon jól kijövünk és facen nagyon sokat beszélgettünk..éjjel-nappal. Mindig..és rengeteg dolog van ami közös bennünk meg minden..és azt mondta,hogy nem bírna nélkülem élni..lol. Szokàsos duma. Na és talàlkoztunk élőbe és nem jöttem be neki..és màr nem beszélünk..mert én nem írok neki,ha nem tetszek neki ő meg nem ír magàtól. Illetve egyszer írt de ennyi. Nagyon hiànyzik.. mit csinàljak?
2014. jún. 11. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Ennek annyi.

Kiderült h nem lesz szex, nem tetszel neki, így már erre a lelkizésre sem vágyik ha egy neki nem tetszővel beszélget.

2014. jún. 11. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha hiányzik, írj neki szerintem. Az én életemben is van egy ilyen fiú, de nem taktikázgatok. Egyértelmű, hogy sokkal többször írok, és nem közömbös, de nagyon szeretem, és nem akarom, hogy ne legyen része az életemnek (nem számítok viszonzásra, és én például így is túl tudom tenni magam rajta. Az a típusú ember vagyok, aki ha érzelmekről van szó, nem fogja várni, hogy számára fontos emberek kisétáljanak az életéből :)
2014. jún. 11. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos igaza van kb az elsőnek, nem feltétlen csak szex lehet többet is belegondolt, viszont nem jöttél be eléggé külsőre és így nem tudta elképzelni a kapcsolatot.

Ezek után pedig érdektelenné váltál számára.

Talán segít valamelyest ha legközelebb ilyesmi kezd kialakulni webkamerázzatok, nem vagytok ugyan egymással szemben de néhány dolgot segíthet eldönteni már az elején, hogy aztán ne kerülj ilyen rossz lelki állapotba.

Szerintem ne keresd, mert felesleges. Nem leszel vele előrébb egy centivel sem ha több időt áldozol rá. Csak magadat kínzod vele és fenntartod a hiányérzetét tartósabban.

Ha kérdésed írj privátot :)

remélem segítettem.

23f

2014. jún. 11. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves 2-es!

Itt a srác már nem akar semmit! Felesleges írogatni.

Ahogy írták már "Ennek annyi!"

2014. jún. 11. 19:35
 5/7 Fényember ***** válasza:
Nehogy még fuss utána...hidd el megfogod bánni!..én is megbántam..ha valakinek nem tetszel az nem valószínű hogy akar többet barátságnál..és valószínűleg már csak udvariasságból válaszolgat neked (bocsi)...de figyelj..lehet hogy pár év múlva nagy jó csaj leszel..és majd cseszheti hogy neki volt rád lehetősége...de te addigra már rég semmit se fogsz érzeni iránta..hidd el..tapasztalatból mondom..és az aztán IGAZÁN JÓ ÉRZÉS lesz ;)
2014. jún. 11. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, csak a kérdés egyik felére koncentráltam. :D

Biztos közhelynek tartod, és ezerszer hallottad már, de keress mást. Az a legtutibb recept :)

2014. jún. 11. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Még mindig kettes vagyok. Tőlem sem akar semmit a srác, és én sem azért keresem, mert reménykedek amúgy :D A hiányérzetre koncentráltam az első válaszomnál, de a kérdezőnek lehet, hogy nem ez a legjobb megoldás, ha nem alakult ki szorosabb barátság.
2014. jún. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!