Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha valakivel lelkitársak vagytok, de ő nem érez úgy, mert nem tetszik neki a másik?

Ennek annyi.
Kiderült h nem lesz szex, nem tetszel neki, így már erre a lelkizésre sem vágyik ha egy neki nem tetszővel beszélget.

Sajnos igaza van kb az elsőnek, nem feltétlen csak szex lehet többet is belegondolt, viszont nem jöttél be eléggé külsőre és így nem tudta elképzelni a kapcsolatot.
Ezek után pedig érdektelenné váltál számára.
Talán segít valamelyest ha legközelebb ilyesmi kezd kialakulni webkamerázzatok, nem vagytok ugyan egymással szemben de néhány dolgot segíthet eldönteni már az elején, hogy aztán ne kerülj ilyen rossz lelki állapotba.
Szerintem ne keresd, mert felesleges. Nem leszel vele előrébb egy centivel sem ha több időt áldozol rá. Csak magadat kínzod vele és fenntartod a hiányérzetét tartósabban.
Ha kérdésed írj privátot :)
remélem segítettem.
23f

Kedves 2-es!
Itt a srác már nem akar semmit! Felesleges írogatni.
Ahogy írták már "Ennek annyi!"

Igen, csak a kérdés egyik felére koncentráltam. :D
Biztos közhelynek tartod, és ezerszer hallottad már, de keress mást. Az a legtutibb recept :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!