Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy 15 éves fiú és egy 12 éves csaj kapcsolatáról?
Ezt úgy értem ,hogy nem furcsa a kapcsolatuk?
(Ismeretségi körömből van ez a tapasztalat)
Egy 12 éves kislánynak szerintem bőven elég a kézenfogva sétálás és a puszi, ám egy 15 éves fiúnak már nem elég és az osztálytársaimból kiindulva nagyon a sz.x körül jár a gondolatuk. Ám ha a fiú kisfiúsabb, a lány pedig valamivel érettebb, nem kizárt, hogy lehet közöttük valami, de nagyon meg kell gondolják, hogy miket tesznek. Szerintem furcsa lenne ez, a fiú barátjai valószínűleg csúfolnák, szivatnák a fiút és a lány szülei meg biztos, hogy nagyon féltenék a kislányukat.
16\L
"egy 15 éves fiúnak már nem elég és az osztálytársaimból kiindulva nagyon a sz.x körül jár a gondolatuk. "
Nem mondod... Egy fiúnak kb. 11-12 éves korától azon jár az esze, mégsem veszít el a normálisabbja 18 előtt.
A 12 éves meg még gyerek. Az apjának már rég szíjat kellett volna hasítani a fiú hátából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!