Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek egy 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy 15 éves fiú és egy 12 éves csaj kapcsolatáról?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem ,hogy nem furcsa a kapcsolatuk?

(Ismeretségi körömből van ez a tapasztalat)

2014. jún. 21. 09:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs szex, akkor semmi baj nincs vele. Habár nem tudom megérteni, hogy miért lenne egy 15éves, jó esetben már középiskolás fiú egy 12 éves kislánnyal. Nincsenek egy szinten.
2014. jún. 21. 09:39
 2/12 anonim ***** válasza:
12 az még nagyon kislány, még ha van is "barátja" az inkább a fogjuk egymás kezét szünetben kategória kéne hogy legyen, egy 15 éves pedig vagy már most, vagy nemsokára elkezd bulizni, esetleg néha inni, komolyabb, és több testiséggel járó kapcsolatra vágyik. Ebben a korban ez borzasztóan nagy korkülönbség, a lány még kislány, a fiú már tini, félig felnőtt. Szerintem figyelj a lányra ha vagytok olyan jóban, nehogy valami baja legyen. Még azt is megkockáztatom hogy a fiú beteg.
2014. jún. 21. 09:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a srácot aranyos de nekem is furcsa volt ez az egész de figyelek majd ;)
2014. jún. 21. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy 12 éves kislánynak szerintem bőven elég a kézenfogva sétálás és a puszi, ám egy 15 éves fiúnak már nem elég és az osztálytársaimból kiindulva nagyon a sz.x körül jár a gondolatuk. Ám ha a fiú kisfiúsabb, a lány pedig valamivel érettebb, nem kizárt, hogy lehet közöttük valami, de nagyon meg kell gondolják, hogy miket tesznek. Szerintem furcsa lenne ez, a fiú barátjai valószínűleg csúfolnák, szivatnák a fiút és a lány szülei meg biztos, hogy nagyon féltenék a kislányukat.

16\L

2014. jún. 21. 09:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyet értek velük ;)
2014. jún. 21. 09:50
 6/12 anonim ***** válasza:
61%

"egy 15 éves fiúnak már nem elég és az osztálytársaimból kiindulva nagyon a sz.x körül jár a gondolatuk. "

Nem mondod... Egy fiúnak kb. 11-12 éves korától azon jár az esze, mégsem veszít el a normálisabbja 18 előtt.

A 12 éves meg még gyerek. Az apjának már rég szíjat kellett volna hasítani a fiú hátából!

2014. jún. 21. 10:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia, én 12 éves lány vagyok:) a barátom 15 éves:) szerintem nincs ezzel semmi baj:D
2014. jún. 21. 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:
btk nem tiltja, onnantól meg fel is fordulhatok, akkor sem történik semmi...
2014. jún. 21. 11:59
 9/12 anonim válasza:
nagyon vigyázz mert már én találkoztam ilyen esettel sajnos nagyon vigyázz mert nem tudhatod m sül ki belőle
2014. jún. 21. 13:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Jobb mint a 12L-20F amit vmelyik nap láttam..
2014. júl. 5. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!