Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paci520 kérdése:
Lehet barátságból szerelem?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta ismerem ezt a srácot. Tavaly nyáron nagyon sokat voltunk együtt. És ez az idő alatt bele is szerettem. Nyáron volt egy olyan érzésem, hogy ő is többet érez irántam,mint barátság. De miután elkezdődött a suli, jött egy új lány a suliba, aki felajánlkozott neki, így most járnak. Nagyon szomorú lettem, amikor ez megtudtam. Aztán, mikor már kezdtem beletörődni, hogy ebből úgysem lehet semmi, akkor egy iskolai koncerten piszkált és megint azt éreztem, hogy talán.. És néha nagyon furán és taszítóan viselkedik, de néha pedig úgy, mint aki érez is irántam valamit. Mit tegyek? Lehet még nála esélyem, hogy itt a nyár?2014. jún. 20. 15:13
1/3 anonim válasza:
_Beszéld meg ezt vele. Ha nyíltan nem mered, akkor burkoltan. Ezt csakis ő tudhatja, senki más.
2/3 anonim válasza:
Most akkor van barátnője v sem?
Persze h alakulhat ki szerelem.Legalábbis nálam ez volt.Fontos h ne csak olyan szimpla haveri témákat keress mint pl a suli hanem pl h milyen a családi helyzeted és ha látja h bizalmasabb vagy vele talán ő is beavat és szép lassan beléd szerethet.
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
És szerelemből barátság?
Egyébként lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!