Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
Figyelt kérdés
4 éve van egy fiú barátom a legjobb ,bármikor számíthatok rá ,volt amikor ossze vesztünk ,de mindig megbeszéltük ,nagyon egyformák vagyunk és mindig be fejezzük egymás mondatát! Körülbelül hatszor valott nekem szerelmet ,én meg visszautasítottam ,mert azt éreztem köztünk nem lehet más csak barátság! Viszont a napokban amikor találkoztunk egy buliban ,ugy éreztem mintha most több lenne jól el voltunk ,mint mindig ! Arra vágytam hogy velem legyen ! Na most elképzelhető hogy 4 év után most beleszerettem?2014. jún. 8. 20:49
1/5 anonim válasza:
Meglepő fordulat lenne, őszintén szólva.
2/5 anonim válasza:
Ha igen, akkor juttasd tudatára. Ennyi idő szerintem bőven elég volt arra, hogy kiismerd és elhatározd, hogy akarsz-e tőle valamit.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen furcsa lenne ! Az a baj , pont hogy eddig biztos voltam benne hogy nem akarok semmit ,de most mintha egy csapásra megváltozott volna minden! Félek ezzel tönkre menne a barátság is!
2014. jún. 9. 15:35
4/5 anonim válasza:
A barátság miatt különösebben ne aggódj, tedd azt amit érzel. Ha nem teszed meg, akkor soha nem fogsz választ kapni arra az önmagadnak feltett kérdésre hogy: Mi lett volna ha...?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :) azt hiszem mindenképp megfogadom!
2014. jún. 14. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!