Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelme csak egy hazugság?
Figyelt kérdés
Fél éve jöttem össze egy lánnyal, aki miatt teljesen megváltoztam, én sohasem csaltam meg őszintén szerettem. Egyik este elhívtam bulizni, de azt mondta, hogy beteg de én menjek nyugodtam, át akartam inkább menni hozzá, de nagyon tiltakozott, hogy menjek inkább a barátainkkal, majd holnap beszélünk. Ugyanekkor a drága öcsikém is lemondta, hogy ő sem jön mert bandázni megy a másik haveri kompániájával a helyi kocsmába. Gondoltam okés, ezek bepunnyadtak. Elmentem a haverokkal de a buli közel sem olyan jó volt mint amire számítottunk, ezért kitaláltuk hogy akkor menjünk kocsmázni, ott legalább van pia és lazulunk. Odaértünk, bementünk, amit ott láttam, hát a po*ám majdnem leszakadt. Láttam a csajomat az egyik asztalnál a tulajdon öcsémmel, valami gusztustalan volt úgy csüngtek egymás szájába. Én azonnal leléptem ahogy megláttam, kifordultam onnan. Ez tegnap történt, gondoltam ha alszom rá egyet kitalálom könnyebben hogy mi legyen, de nem megy, ezért itt kérek tanácsot, azoktól akik értelmes választ tudnak adni nekem! Szerintetek hogyan legyen tovább, mit kéne most tennem?2014. jún. 19. 16:33
2/4 anonim válasza:
Nyugi tesó, nem ér annyit az egész (tapasztalatból mondom, mert én is sorstárs vagyok). A lány valószínűleg hazudott elég sok mindenben. Én kidobnám a helyedben, hogy a lába se érje a földet, a kedves öcsikédet meg jól eltángálnám és megmondani neki, hogyha valamit akar még tőled az életben akkor nem csinál több genyóságot...
3/4 anonim válasza:
Megmondani a csajnak, hogy egy gerinctelen féreg és elküldeni a pics---ba. Az öcsédnek meg lekeverni minimum egy pofont, hogy megtanulja, a te nőd tabu. Legközelebb okosabb leszel, mert nem hiszem, hogy nem voltak jelek előtte is arra, hogy nem bír már úgy.
4/4 anonim válasza:
Hú,b@zki,ez hatalmas pofon mindkét féltől! Dobd ki a nőt,öcséddel meg beszélgess el,mint férfi a férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!