Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nem szertem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szertem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben (április vége) óta a barátommal rengeteget veszekedtünk. A ballagása napján pedig teljesen bekattant, a széket a falhoz vágta, stb. Utána pedig hétről hétre összevesztünk, és mindig az lett a vége, hogy azt mondta nem szeret, meg nem érdekli ha elmegyek. Utána úgy 2 héttel ezelőtt szakítottunk, de rá két napra megbeszéltük és újra összejöttünk. Múlt hétvégén pedig sokat ivott, és azzal jött hogy én mindenkivel megcsalom, meg hogy milyen egy k**** vagyok. Nem egyszer pofon vágott, stb. Másnap azt mondta emlékszik, de különösebben nem hatotta meg, de utána bocsánatot kért, meg hasonlók. Még aznap kicsit összekaptunk, de kibékültünk. Szóval látom rajta hogy szeret meg minden, de.... Tehát a kérdés. Emiatt lehetséges lenne az, hogy mostanában nem kívánom szexuálisan, vagy már egyszerűen nem szeretem? Ragaszkodom hozzá, meg el sem tudnám nélküle képzelni az életemet, de mitől lehet, hogy az ágyba nem kívánom? A lek*rvázás után mindig az jut eszembe, hogy csak arra kellek e neki...

2014. jún. 19. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
a kérdés az h még miért vagytok együtt?
2014. jún. 19. 12:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert a végén mindig ott lyukadunk ki, hogy szeretjük egymást...
2014. jún. 19. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Lek**rváz, megver, székeket vág a falhoz, nem érdekli, ha megbánt, stb...

"Ragaszkodom hozzá, meg el sem tudnám nélküle képzelni az életemet"

Valaki mondja el, hogy hogy élhetnek ekkora idióták a Földön?

2014. jún. 19. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
hidd el, tudnál nélküle élni.
2014. jún. 19. 12:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Talán úgy hogy voltak olyan pillanatok, amiket közösen éltünk meg. Valamint az ilyet meg szokás egymással beszélni. :)
2014. jún. 19. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:

És szerinted az idő múlásával ez változni fog? ... Nem, csak egyre olyanabb lesz, de ha ez kell neked, hát tessék...

A helyedben búcsút intenék neki, amíg lehet...

2014. jún. 19. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:

"Múlt hétvégén pedig sokat ivott, és azzal jött hogy én mindenkivel megcsalom, meg hogy milyen egy k**** vagyok. Nem egyszer pofon vágott, stb."

" Szóval látom rajta hogy szeret meg minden"

nincs mit mondanom :D

2014. jún. 19. 12:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Én leszarnám, hogy milyen közös pillanatjaink voltak együtt.

A pofonon, megalázáson nincs mit megbeszélni.

De nem baj, pár év múlva a sürgősségin, élet és halál között majd talán rájössz, hogy mit tettél.

2014. jún. 19. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Túl sok amit a barom "csávód" csinál, én férfi létemre mondom azt hogy dobd a francba..

Vagy tűrd ahogy üt, szid, kurv***z, stb, bánomisén..

2014. jún. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!