Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mik azok a dolgok, amik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a dolgok, amik titeket szakításkor az exetek rádöbbentett?

Figyelt kérdés
Hiányosságok, levont tanulságok, bármi, mik ezek?

2014. jún. 19. 00:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem az az elvesztegetett idő, amikor nincs párod, hanem az, amikor olyannal vagy, akivel nem kéne...
2014. jún. 19. 06:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Ad1:

- nem szakítunk sms-ben, mert ez gerinctelenség, 15 voltam

Ad2:

- nem áll jól a copf

Ad ?:

- kutyából nem lesz szalonna, neeeem.. Neeem miattam fog megváltozni ,vagyis erre nem érdemes alapozni

- mi az amit nem tehetnek velem meg többé

- vannak gerinctelen, rezzenéstelen arccal szemedbehazudós emberek

Ad?+1:

-milyen, ha becsülnek, és mi az amit egy kapcsolatban elvárhatok, viszont ez még nem mindig jelenti azt, hogy működőképes az a kapcsolat

Az érdekesség, hogy minden eddigi kapcsolatomban én szakítottam, remélem erre többet nem kerül sor, és azt sem kell megtapasztalnom, hogy velem szakítsanak/ az már egy hosszabb procedúra volna, mert férjnél vagyok/

27/n

2014. jún. 19. 07:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a szerelem messze nem elég ahhoz, hogy a kapcsolat működjön ha nincs mellette türelem és kompromisszum. Vagyis küzdhetek én akármennyire ha a másik tesz rá, az veszett fejsze nyele.

+1 Soha ne kezdjek lelki sérült emberekkel.

2014. jún. 19. 09:24
 14/14 anonim ***** válasza:

"Mik azok a dolgok, amik titeket szakításkor az exetek rádöbbentett?"

Hogy tudok nélküle is élni!

39F

Vicc:Kutyából nem lesz szalonna.Mondta az eladó a kínai étteremben.

2014. jún. 19. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!