Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog csalni?
Sziasztok!Segítség kellene, áprilisban voltunk egy koncerten ahol a párom beszélgetett egy árus lánnyal, kicsit összekaptunk rajta mert láttam, hogy facebookon keresi a lányt, most megint voltunk egy koncerten és a lány ott árult, megint oda ment beszélgetni, de most jobban elfajult a dolog, ez 3 napja volt azóta munka közben ha van szabad perce azt nézni, hogy a lány mikor van fent facen, nem tudom hogy írt e neki mert éjszaka dolgozik, én pedig alszok, mikor rákérdeztem azt mondta hogy nem érti miért vagyok féltékeny arra lányra semmi okom, és még a jövő havi nyaralást is terveztük.Azóta nem nézett rá a lányra.
Én parázom túl a dolgot??
Köszönöm
1. Mi az, hogy elfajult a dolog konkrétan?
2. Biztos éjjel nappal őt sassolja vagy csak te beszéled ezt be?!
3. Ha tényleg vele foglalkozik akkor jelenleg ő sokkal jobban izgatja nálad, és te csak egy másodlagos személy vagy az életében.
És te honnan tudod, hogy munka közben, ha van szabad perce őt nézi?
Szerintem ne aggódj.Lehet egy régi ismerőse,az is lehet, hogy az excsaja a lány és nem akart illetlen lenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!