Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem? /tobbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? /tobbi lent. /

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiut, viszont jelenleg messze lakik. O Pest mellett, en Debrecenben. A fiu 17eves en pedig 15 leszek nem sokara es lassan 4honapja beszelunk szinte folyamatosan. Nagyon megszerettem es ezzel nincs is baj, o is azt mondja, hogy szeret, szeretne velem lenni stb.. Viszont -gondolom ismeritek az ask.fm-et.- a fiunak is van es neha szoktam olvasgatni a valaszait es az ketton megakadt a szemem. Az egyiknek az volt a lenyege, hogy valakit egdhlveszitett es ez nagyon bantja meg mindig, a masik pedig, hogy nem szeretne kapcsolatot, se baratnot. Erre, hogyan kellene reagalnom? Megkerdeztem mar hogy szeret e es igent mond olyankor.. Illetve, hogy elmondana e, ha nem igy lenne.

Esetleg meg privatban meselek, ha kell...

2014. jún. 15. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az amit akarja hogy a többiek tudjanak róla, vagy csak az a "nem akar kapcsolatot" dolog lehet hogy régi, mert azóta meggondolhatta magát. Vaaagy, attól még szerethet, hogy nem akar kapcsolatot, lehet hogy még bizonytalan. Nekem is van lezáratlan ügyem amit azóta is bánok meg minden, az nem jelent semmit. Remélem segítettem:o
2014. jún. 15. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:
hogy szeret-e??? 4 hónap NETES beszélgetés után??? na jól van...:D
2014. jún. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!