Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is hitegettétek már magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is hitegettétek már magatokat azzal, hogy jó nektek így egyedül? Úgy értem, hogy nem érzem azt, hogy képes lennék olyant találni, akivel kölcsönösen szerethetnénk egymást, ezért azzal áltatom magam, hogy ez nekem így jó.23/ L

Figyelt kérdés
Más is volt már így? Mitől lehetek ilyen peches?

2014. jún. 14. 20:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Óhh mintha csak magamat olvasnám férfi kivitelben. :D
2014. jún. 14. 20:52
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen, elég lenne. De nekem nem akar összejönni. És igen, van olyan, aki bárkivel összejönne. Csak nem tapasztalatból írtad? Jártál már úgy valakivel?
2014. jún. 14. 20:55
 13/26 A kérdező kommentje:
És tetejébe még barátaim sincsenek. Nem értem.
2014. jún. 14. 20:59
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem vagy nagyon bátortalan, vagy visszahúzódó?? Az emberek ezt sokszor veszik elutasításnak. mintha nem akarnál velük lenni. Nincs vmi ilyesmi a háttérben?
2014. jún. 14. 21:18
 15/26 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek. Az ismerőseimnek eszükbe se jutok. Egy névnapi jókívánság az túl sok már nekik. Ha én nem kezdeményezek valami beszélgetést akkor ők maximum vizsgaidőszakban kérdezik meg, hogy van-e jegyzetem... Ha próbálok beszélni velük akkor elfoglaltak, érdektelenek. Mikor első évfolyamos egyetemistaként próbáltam rábeszélni valakit, hogy arra az órára járjon ahova én is akkor inkább hívott magával egy harmadikat is. Amikor a harmadik nem jött akkor az se akit én hívtam. Mikor említettem neki finoman akkor meg tagadott.

Egyszer szóvátettem 3 társamnak hogy miért nem tudnak legalább köszönni, ha már nem jönnek oda hozzám, erre hitegettek hülyeségekkel, hogy siettek meg semmi rosszat nem akartak. Annyi változott, hogy mostmár köszönnek, ha 2 méterre megközelítjük egymást.

Akik nem ennyire suttyók azoknak meg csak akkor létezek, ha az egyetemen vagyok. Azon kívül én nem is élek. :I

2014. jún. 14. 21:23
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok visszahúzòdò. Engem is kerülnek, mint a leprást. Akivel jártam, az meg nagyon durván szakított velem. Neki már biztos van valakije, én meg még mindig nem vagyok jól a magányom miatt. Sokszor kimozdulok egyedül is, nyitott vagyok, segítőkész, és sokak szerint csinos, de még így se jön össze.
2014. jún. 14. 21:29
 17/26 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom mi lehet a gond :/ De talán nincs is gond, csak még szimplán nem találkoztál azzal, akivel kell.
2014. jún. 14. 21:32
 18/26 A kérdező kommentje:
Konkrétan volt olyan, hogy leráztak engem, pedig jeleztem, hogy én is a csoporttársaimmal mennék. Nem hívtak, pedig megbeszéltük, hogy közösen megyünk valahova. Jó elismerem, nem vagyok a társsaság közepe, de nekem szinte soha nem adnak esélyt. Nem érdeklőddnek irántam. Meg se akarnak ismerni, mert azt hiszik nem lennék benne semmi mókázásban. És tényleg senkitől nem kapok egy jó szót, se ölelést, se semmit. A szülinapjaimat is rühellem, amikor kaptam iss valamit, akkor azt el kellett rontania az exemnek a bunkó megjegyzésével, hogy mennyit spórolhatott volna, ha én nem lennék... Meg hasonlók. Még rátett egy lapáttal a magányomra, amikor antiszociálisnak nevezett és azt mondta, hogy engem még az otthoniak se szeretnek...
2014. jún. 14. 21:44
 19/26 anonim ***** válasza:
én nem hitegettem magam soha azzal hogy gyedül jobb. egyszerűen fogalmazva: sose leszek formában ha nem törődnek velem
2014. jún. 14. 21:46
 20/26 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(

Talán megpróbálhatnád, hogy keresel egy másfajta társaságot, mint a csoport. Mondjuk tudom, velük muszáj együtt lenni. De ha esetleg van vmi hobbid, ahhoz lehet találni mindenféle társaságot. Mittudomén, olvasóklub, vagy kötögetés, bármi. És ott olyanokkal kerülnél össze, akik hasonló dolgokat szeretnek. Az ilyen kis közösségekben hamar megnyalnak és barátságosak az emberek. Talán vmi ilyesmi helyen ráakadhatnál pár barátra.

2014. jún. 14. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!