Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy lány, de nem tudom lenne a barátnőm?
Én javasolnám, hogy hanygold azt a verset. Nem azzal fogod elnyerni szíved hölgyének szerelmét. Az csak egy plusz lehet, ha már megszerezted.
Ami kell: Határozott fellépés. Magabiztosság, némi humor (de ne viccmesélés), és egy kitalált ürüggyel csengess be hozzá. PL. Ajándékot szeretnél vásárolni egy lánynak, de Te még olyat nem csináltál, és hát gondoltad, hogy megkéred erre ŐT, hogy segítsen, mert láttad hogy jó a stílusa, akinek vásárolnál is hasonló alkat, és valami szép ruhával lepnéd meg, tehát elhívnád shoppingolni, (ami nőknél eleve egy szerelmi vallomás). Ha elmegy veled, már félig nyert ügyed van
Kifogás. Ha kell a csaj, akkor erőltesd meg magad! Hogy meghódíts valakit, azért tenni is kell keményen. Nem kell lyukat beszélni a hasába, csak szóval kell tartani, kérdezz, és hagyd, hogy ő beszéljen.
Bár kétlem, hogy ilyen hozzáállással eljutnál idáig.
Nem vagyok szakértő, de tapasztaltam már ezt-azt. Én is csendes típus voltam, mint Te, és nem igazán tudtam kezdeményezni a nőknél. Nem is volt sikerem. Én is írtam verseket, kb. annyit kaptam érte, hogy "De aranyos Vaaagy, de bocs, inkább csak legyünk barátok".
De úgy csinálod, ahogy akarod, csak segíteni próbálok.
Na üdv!
#24 #34 vagyok.
Én sem vagyok szakértő, eddig egyszer írtam meg egy lánynak, hogy mi a helyzet, rákattantam meg ilyesmi.
Régi korokban divatban volt a vers, ma viszont reflexből furcsának gondolnak miatta, kivéve, ha nagyon jól írod meg és adod elő(!). Akkor talán még jó lehet, ha semmi jobb ötleted nincs, utolsó esélyként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!