Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bejön egy lány, de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön egy lány, de nem tudom lenne a barátnőm?

Figyelt kérdés
Ismerem a szomszédságban lakik de kevesszer találkozunk és nem tudok alkalmat és azt hogy kérdjem tőle, idősebb 1-2 évvel nálam.

2014. jún. 13. 18:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit próbáld magad az ő helyébe képzelni. Egyelőre még csak épp hogy létezel neki. Próbálj egy látszólag semleges helyzetet teremteni. Milyen okot tudnál kitalálni arra, hogy átmenj hozzájuk, és bekopogj, ami nem az, hogy bejön neked, és ami nem fantasztikusan átlátszó? Segítség házi feladatban? Kisebb segítség a háznál nyári munka gyanánt? Születésnap, valamilyen buli. Tanács kérés, amiben ő mondjuk kifejezetten tudna tanácsot adni. Pl. kérdezhetnél tőle lányokkal kapcsolatban. Hogy hát van egy lány, akit kiszemeltél, de nem tudod, mitévő légy, és kéne egy kis segítség, hogy hogyan gondolkodnak, mi jön be, mi nem stb.

Teremtsd meg a helyzetet, amiben össze tudsz vele futni.

Ha nem tudod kitalálni, akkor többet kell megtudni róla. Facebook, barátok, ismerősök. Szüleid esetleg ismerik-e stb. (Jó oké, lehet, hogy a szülők nem feltétlenül a legjobb ötlet, de mindenki más kapcsolatban van a szüleivel, szóval még ez is előfordulhat.)

Ezek jutnak most eszembe. De te ismered, szóval te fogod tudni kiválasztani.

2014. aug. 13. 00:14
 22/40 anonim ***** válasza:
Hívd meg valahova, akár egy italra, vagy valami helyre és derítsd ki. :)
2014. aug. 13. 00:46
 23/40 A kérdező kommentje:
DE AZT KÉRDEZTEM ,HOGY ÍRTAM NEKI EGY VERSET ÉS HOL ÉS MIKOR ADJAM ÁT NEKI?
2014. aug. 13. 09:48
 24/40 anonim ***** válasza:
Szerintem azt csak később mutasd meg neki, mikor már ismer egy ideje. Nagyon nehéz olyan verset írni, aminek jó hatása van.
2014. aug. 13. 12:27
 25/40 A kérdező kommentje:
régóta ismerjük egymást több mint 8 éve
2014. aug. 13. 23:59
 26/40 anonim ***** válasza:
Valahogy először azt kell vele megértetned, hogy jobban érdeklődsz iránta, és kicsit szorosabbra kell fűzni a kapcsolatot, a vers túl meredek lenne ezen a ponton.
2014. aug. 14. 00:06
 27/40 A kérdező kommentje:
vers mért lenne túl meredek csak kifejezem ,hogy szeretem és miért szeretem
2014. aug. 15. 11:20
 28/40 anonim ***** válasza:
Mert abból, amit értettem nekem az derül ki, hogy még fel se merült bármilyen szinten az a téma, hogy egyáltalán ő érdeklődne-e irántad mint fiú iránt. Innen egyből szerelmet vallani meredek. Ha már tudod, hogy szimpatikus vagy neki, sőt bír is téged, és nagyon jól el tudsz vele lenni, és nagyon érzed, hogy ő vonzódik irántad, na akkor lesz már nem meredek a vers.
2014. aug. 15. 20:05
 29/40 A kérdező kommentje:
el tudok lenni vele szoval szerintem nem meredek
2014. aug. 16. 00:37
 30/40 anonim ***** válasza:
Hát akkor miért nem olvastad még fel neki?
2014. aug. 16. 02:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!