Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyam tudnám azt elérni, hogy a barátom a későbbiekben is érdekesnek tartson és küzdjön. értem?
Figyelt kérdés
Leheg picit furán tettem fel a kérdést. Pár hete vagyunk együtt és nem szeretném hogy a későbbiekben megunjon, sajnos volt már ilyen tapasztalatom.Hogyan tudom elérni hogy küzdjön értem, mondjuk egy èv mùlva is? Ne találkozzak annyit vele például? Valami jo taktikat vagy praktikat varok :)2014. jún. 12. 12:19
11/13 anonim válasza:
És TE amúgy teszel érte valamit?
12/13 A kérdező kommentje:
A kérdés erre is vonatkozik, hogy nekem mit kellene tennem
2014. jún. 12. 15:36
13/13 anonim válasza:
Valamilyen szinten lehet azt szabályozni. Leginkább azzal, hogy helyén kezeled a fickót, van mellette ÉLETED, azaz nem építed le miatta a kapcsolataidat, hobbijaidat, élvezed a társaságát, de akkor se dőlsz a rozsdás bugylibicskádba, ha nincs veled (pl. 1 hónapos üzleti út Bangkokba) és annyira független maradsz tőle, hogy le tudj lépni, ha valami hatalmas disznóságot művelne! Remélem érezhető, hogy ez nem azt jelenti, hogy ne köss vele kompromisszumokat, vagy ne lehessen rád 100%-ig számítani, ha baj van, meg ne járj a kedvében, ne lepd meg néha, hanem azt hogy ésszel és ne fordulj ki miatta magadból teljesen. Pl. ha kinyögi a srác, hogy mennyire vadítónak tartja a hosszú vörös körmöket, ami amúgy nem a te stílusod, ne rohanj rögtön a műkörmöshöz - tartogasd ezt különleges alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!