Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek a kövérebb lányok is?

Figyelt kérdés

2014. jún. 11. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

az összeérő combú lány gáz? te hol élsz?

58kiló vagyok, 171 centi, közel sem kövér-és mégis összeér a combom o.O

2014. jún. 11. 19:48
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
nagy a mellem, szép kerek összeér a combom, és néhol vannak csíkjaim!! de megnéznek az utcán, elkérik a számom... biztos ultragáz vagyok 8as.:D megnéznélek te hogy nézel ki.
2014. jún. 11. 19:49
 13/20 anonim ***** válasza:
No offense, de nem. Vékony vagyok, a vékony lányokat preferálom.
2014. jún. 11. 19:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy összeér-e a combod genetikától is függ, gondolom az x. válaszoló nem erre az esetre gondolt :) Hanem ahol a zsír miatt ér össze, és himbilimbizik, ha lép :D szerintem ha feszes, de összeér az nem gáz, és arról nem is tehet :)
2014. jún. 11. 19:54
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
Ajjaj, jönnek a kövér lányok.
2014. jún. 11. 19:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Nincs ezen mit beszélgetni igazából. Az én barátom állítása szerint idegenkedik a husisabb nőktől, mégis kefélt már 80kilós nővel. Egy másik ismerősöm pl. abszolút álompasi kategória, ő meg 70kiló alatt nem kezd senkivel. Megint egy másik ismerősöm pedig okádik a kövér nőktől.

3-ból 2 simán bevállalja, maradék 1 nem. Durva számítás, de ennek alapján a férfiak kétharmada magasról leszrja, hogy hány kiló vagy.

2014. jún. 11. 20:17
 17/20 anonim ***** válasza:

igaza van a 14esnek,pontosan így értettem köszönöm a pontosítást:D

Lehet ezt ragozni,de egy lényeg:

aki arányosan és nőiesen husis nagy mellekkel,szép fenékkel,az szép.Szexuális értelemben is vonzó,nagyon is.

Aki szétfolyik vastag hurkákba,széle-hossza 1, az csúnya.

Legalábbis szerintem:)

2014. jún. 11. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Istenem. Valami torzszülött? Nem érnek össze a combjai :D
2014. jún. 11. 20:39
 19/20 anonim ***** válasza:
NEM!
2014. jún. 11. 21:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Stria nem gáz, az elvileg a legtöbb nőnek van.

Amúgy nem jönnek be a kövérek. A husisak sem. Ha a csajnak van segge meg combja, az nem probléma, lehet kerek, de ha már a hasa nagyobb, mint a melle, akkor elgondolkodom. :D

2014. jún. 23. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!