Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "büntessem" meg a páromat a hazugságaiért?
2014. jún. 11. 18:46
Szakítsd bmeg! Hát ha már azon töritek a fejeteket, hogy hogyan lehetne kiszúrni egymással;az már rég nem egy igazi kapcsolat. Ha már többször biztosan tudod, hogy hazudott, akkor miért vagy még mindig vele? Hagyd ott csába, jobb lesz neked nélküle, nem kell a hazugságai miatt gyötrődnöd, és még lesz lehetőséged is olyannal összejönni, akivel boldogok lehetnétek. Ennyi ez:)
2014. jún. 11. 18:49
*bocsi, nem a legszebben írtam le ,de már a végére értem, és el is küldtem, mire rájöttem:S
2014. jún. 11. 18:49
#2-es javítás, *Szakíts
bocsánat:$
2014. jún. 11. 18:52
5/10 A kérdező kommentje:
Nem gond. :) nèha elgondolkozok rajta,de máskor meg ránèzek ès nem tudnám megtenni. Nem kiszurni akarok,csak valamit h èrezze,ő nem tökèletes. Mindig mondja h èn milyen vsgyok,de ha èn mondom hogy ő akkor mièrt nem tud máshogy viselkedni az a válasz hogy ő ilyen igy kell elfogadni. Szal őt elkell fogadni de neki senkit? Ettől agyfaszt kapok nèha
6/10 A kérdező kommentje:
Nembaj èn is fèlre pötyögöm :)
KEdves kérdező, én már nem bíznék benne és pár balhé után már nem is nagyon érdekelne, nem biztos, hogy szakítanék vele de a hitelének jelentős részét elvesztené.
Hogy büntesd... mindenképp olyannal amit szeret. Pl ha a figyelmedet szereti akkor tegyél rá magasról
Majd ha nem tetszik, közölheted, hogy ilyen vagyok édes, el kell fogadni.
2014. jún. 11. 19:12
Egyébként meg, hogy hazudik neked ha szeret?!
Ez az egész ember elég komolytalannak tűnik.
Érdekes jövő elé néztek, bár sztem inkább csak rövidnek mondható ez ha a jelen helyzet fennmarad.
/előző voltam/
2014. jún. 11. 19:13
mond neki hogy szereted bármit is csinál..nem kell hazudnia hogy elfogadd..neked ő így tökéletes..inkább mondjon igazat te így is úgy is szeretni fogod...ha meg tovább kamuzik....indulj el azon az elven hogy "a bizalom a kapcsolat gerince"
2014. jún. 11. 19:58
10/10 A kérdező kommentje:
Utolso elotti megfogadom köszi.
kedves utolsó,ha mondom h nem hiszek neki akkor èn vagyok s hibás hogy ninxs bizalom ès uy mit èr a kapcsolat. De a lelki terror nem hat rám...lènyeg h mindig èn vagyoj a hibás
Kapcsolódó kérdések: