Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem gáz?
Sziasztok!
Van egy fiatalabb(középiskolás) haverom akinek 2 hónapja van barátnője. Eléggé megromlott a kapcsolatunk amit nem értek miért. Egy valamint viszont nem értek. Úgymond neki is meg a lánynak is ez az első "nagy szerelem".
Szerintem a legdurvább az egészben, vagyis szerintem nagyon gáz, hogy a barátnője szülei hordják udvarolni a lányukhoz 30 km-ről. Mindig elmennek érte és este haza is viszik. És akárhova akarnak menni a szülők hurcolják őket. Úgy hogy a srácnak van jogosítványa is és kocsi van otthon. Én lassan 3 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és egyszer nem furikáztattam magam. Beülök a kocsiba és én megyek , saját költségemen ami oda vissza 100km. És mielőtt valaki félre értené, nem a pénzen van a hangsúly, hanem azon, hogy a srác még élvezi is, és egyáltalán nem zavarja ez a dolog. Számomra ez inkább lenéző, megalázó lenne, mintha nem tehetném meg azt, hogy elmenjek a barátnőmhöz udvarolni.
Kíváncsi lennék az őszinte véleményetekre, hogy ti mit gondoltok erről! Értelmes válaszokat kérek, és köszönöm!

Azzal nem lenne probléma, hogy odaadják e kocsit, mert az első 2 alkalommal kocsival ment a barátnőjéhez.
Lehet félreértetted ami írtam , mert a lány szülei mennek el a fiúért és viszik haza a lányukhoz. Nem a fiú szülei.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!