Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy újra odalegyen értem?
Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
ez a könyv szerintem neked is nagyon sokat tud segíteni!!! érhető és nagyon hasznos, ne a borítóról ítéld meg a könyvet, olvass bele és utána dönts de ajánlatos elolvasni, mindenkinek tudnia kéne azt ami benne van, ez nem olyan mint a biblia hogy tele van kamu hazugságokkal ebben az igazság van :)
én lány vagyok...:)
köszönöm mindenképpen beleolvasok! :)
ez így elég fura... ha sz*rik rád úgymond, (bocs a kifejezésért) akkor lehet nem is akarja ezt az egészet. szakítani meg fél, és nem meri mondani. Mi 5 éve vagyunk együtt bnőmmel. Nálunk is ellaposodott egy idő után. Ahogy kivettem, ti se éltek együtt. Mi sem. Lehet h az lenne a megoldás. Összeköltöznötök, és akkor kiderül hogy müxik e vagy sem. Bár a leírtak alapján a barátod szerintem még akkor se mondaná a szakítást. Inább jól megbetegednétek egymás mellett... Vagy max ő. Viszont ha szeret meg minden, és nem erről van szó, akkor egyenesbe beszéld meg vele, hogy törödjön veled stb.. Mond meg neki, de ne túlzóan mert lehet h az visszavetné, és nyafogósnak tűnnél neki... lényeg hogy meg kell beszélni a dolgokat. amit meg nem lehet vagy csak hallgat, akkor ott már bűzlik valami, hogy nem akarja stb.... A félelem nagy úr, még néha magunk előtt is nehezen vallunk be dolgokat...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!