Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Exek, facebook, elfolytott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exek, facebook, elfolytott féltékenység. Tanács? Vélemény?

Figyelt kérdés

Párommal kb fél éve vagyunk együtt, mindketten oda vagyunk a másikért. Mielőtt megismertük volna egymást, ő nagyon sokat szenvedett kapcsolat téren. Elhagyták/megcsalták, így nem volt sok igazi(!) kapcsolata de annál több "hetes-hónapos kalandja" ahogy ő mondaná...

Én viszont az ellenkezője voltam. Nekem előtte összvissz 3 barátom volt, de mindegyiket évekig szerettem, átlag 2éves kapcsolatokról beszélünk minden kicsapongás nélkül.

Mindig is nagy dumásnak ismertem a párom, amivel nem is lenne baj, DE! állandóan feljönnek az exes témák. Az elején még adtam a lazát, "jajj dehogy zavar, mondd csak ha szeretnéd"..ekkor még így is gondoltam. Szóba került minden. szex, szerelem, megcsalás, kinek hol volt tetkója, stb, de ezek után mindig jött a kompenzáció: "de te többet adsz nekem mindenhogyan, mint az eddigiek összevetve és duplázva!"

Aztán meguntam..

Mondtam neki, hogy kicsim, ez így nem lesz jó, undorodom már az összes exedtől, túl sokat tudok. kicsit megilletődött, el lett felejtve az exes sztorizgatás...

Aztán egyszer elszóltam magam. (Én soha de soha nem beszéltem neki egyik exemről sem, nem akartam neki olyanokat mesélni amiket ő mesélt nekem.) Beszélgettünk, és egy elég kényes témában összehasonlítottam az egyik exemmel és árnyaltan arra utaltam, h hát másnak MÁS(nem azt mondtam, h nagyobb, nem is arra céloztam) volt az a bizonyos hímtagja! :D Ezzel új lavinát indítottam el...újra jöttek az exei..(persze 60x bocsánatot kértem tőle, és tudom, hogy szarul eshetett neki)

Aztán úgy egy hónapja összeköltöztünk!! Mindenki boldog, ő dolgozik, én meg napközben otthon vagyok és kénytelen vagyok a vizsgáimra tanulni...az ő laptopján, mivel nekem nincs. Amikor először kézbe vettem a gépét, eluralkodott rajtam a vágy, hogy megnézegessek pár mappát....de NEM tettem, mert már estem ebbe a hibába és csak hiszti lett belőle.

VISZONT!

Facebookjába mindig automatice bejelentkezik a gép...és egyszer, amikor először akratam nála fb-ozni ahogy megnyitottam az oldalt rögtön ráírt egyik exe! :D Eddig bírtam, megnéztem a levelezéseit, szerencsére nem tartottam egyik exével sem a kapcsolatot semmilyen szinten, ez az egy viszont állandóan zaklatta...

A lényeg az, hogy nézelődtem is egy kicsit, és a keresési előzményekben mit láttam?? Állandóahn az exeit keresgéli? Mégis miért? :D ez itt a nagy kérdés....

Azóta nem nézegettem a fb-ját, inkább úgy vagyok vele, h amit nem tudok, nem fáj. Látom rajta, hogy szeret, viszont ez eléggé zavar..

2014. jún. 4. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Sürgősen építsd le, bármennyire is "oda vagytok egymásért".

Lelki szemetes ládájának tart. Az életben nem fogsz megszabadulni az exeitől.

2014. jún. 4. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
ezt mondjuk ezért kétlem, mert amúgy mindent megtesz értem..kifogástalannak mondanám a kapcsolatunk, ha nem lennének az exek :"D
2014. jún. 4. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit csinálj de én is kiakadnék. Tuti felhoznám a témát, kerek perec rákérdeznék persze nem számonkérően, csak ugy megkérdezném.. ti együtt laktok szóval ez egy abszolút komoly kapcsolat, biztos jól működik a kommunikáció köztetek. Amúgy én személy szerint szakítas után soha soha nem kattintottam rá egyetlen exemre se.

(Amugy kicsit nalunk is ilyen a szitu h nekem csak komoly kapcsolatom volt elotte, 2, neki meg számtalan komolytalan egy éjszaka, 1 hét egy hónap stb. Még a tudat is nagyon zavar. De szerencsere nem beszél róluk. Mondjuk a faceét még sose csekkoltam szal kitudja mi van ott. mondjuk a nevuket se tudom a lányoknak meg semmi. De direkt nem akarom tudni szal mondtam neki h nehogy valamelyiket is nevén említse vagy hasonló.)

L23

2014. jún. 6. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!