Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba, aki viszont sajnos nem szeret engem úgy (tudom, mert írtam egy levelet, amiben bevallottam, hogy szeretem, ő meg azt válaszolta, hogy kedvel, de úgy nem). Barátok maradtunk, de nagyon szeretném, ha ő is megszeretne. Van esélyem? Mit csináljak ennek érdekében? Nagyon szeretném, ha ő is úgy szeretne engem, ahogy én őt!2014. jún. 4. 13:21
1/4 anonim válasza:
Sajnálom,de már ez is több,mint amennyit tenned kellett volna.
Egy lány ne fusson egy fiú után!
Legalább őszintén leírta az érzéseit. Nem tudsz mit tenni,elfogadod.
Én azt javasolnám,hogy ha megengedheted magadnak,utazz ki egy hétvégére pl Franciaországba/Spanyolországba. A szenvedélyes férfiak bókja feltölt majd :))
2/4 anonim válasza:
Ha nem szeret téged nőként, csak mint embert (ami nagyon nem ugyanaz) akkor the end of the story.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nincs esélyed,és a barátságot sem kellene erőltetned.
Majd ha pár év múlva nő leszel,akkor keresel egy igazi férfit.
4/4 anonim válasza:
Nem jó, hogyha ennyire próbálsz bevágódni nála... ha nem szeretett beléd azért, amilyen vagy, akkor nem kell erőltetni. Majd jön egy olyan srác akinek úgy leszel jó, ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!