Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy nem lehet engem elfogadni úgy, ahogy vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszer megadatott a boldogság nekem, másfél-majdnem két évig a fellegekben jártam, az csodálatos időszak volt, de azóta is, úgy érzem, engem nem lehet elfogadni, félek egyszerűen a csalódástól, a visszautasítástól, hogy nem tudok megfelelni. Szerepet játszik ebben a hallássérülés is, implantátumot viselek, amivel jól is hallok, de ezek a félelmek, hogy éjszaka le kell venni a készüléket, hogy olyankor nem hallok. Ezt hogy tudja elfogadni egy új ember? Mit érezhet, ha megtudja ezt? Borzasztóan szégyellem ezt a dolgot, pedig hallok rendesen, telefonálni is tudok, elboldogulok, pici akcentusom van csak, ennyi.. Megadathat nekem még a boldogság vajon?

2014. jún. 3. 01:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagy? Hány éves? Aki szeret, elfogad. Ilyen egyszerű. Senki sem tokeletes.
2014. jún. 3. 01:24
 2/8 A kérdező kommentje:

20/L

van benne valami, amit mondasz..:)

2014. jún. 3. 01:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb ellenséged a rothadó világ, és a benne termelődő undorító emberek. Egy olyan férfi, aki normális és értéket képvisel, nem fog ilyen apró dolgokon felakadni, hisz' azért fog szeretni aki vagy, de sajnos manapság egyre kevesebb az ilyen. Talán egy hasonló helyzetben lévő embert kéne keresni, akinek hozzád hasonló gondjai vannak, ő tökéletesen tudná mit érzel, és megtudnátok érteni egymást
2014. jún. 3. 01:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Teljesen kiszakadtam abból a közegből, ahol hozzám "hasonlóak" lennének, sőt, sajnos nem is nagyon vannak ilyenek, elég speciálisnak számít sajnos az, ha valaki hallássérült, de beszél, nem jelel, jól hall, tud telefonálni, jó a grammatikája is, stb. Nagyon sok olyan ember van, akik beszélni se tudnak sajnos, jelelnek, stb, én nem tudok jelelni..
2014. jún. 3. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem fogadod el magadat úgy ahogy vagy, addig nem fogod elhinni hogy más el tud fogadni. Ezt magadban kell elkezdeni, utána jöhet a másik fél.
2014. jún. 3. 01:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze, lehetsz boldog. Az első lépés az, hogy önmagad elfogadd. Ha nem tudsz rajta változtatni, akkor nem érdemes további figyelmet fordítani rá, hiszen nem tudsz rajta változtatni. Az aggodalom pedig tényleg semmit nem old meg, csak magadat kínzod vele. A csalódástól, visszautasítástól mindenki fél legalább egy kicsit. Ugyan ki szereti a visszautasítást? Csak mások más indokokat találnak.

Én úgy vagyok vele, ha fennáll a visszautasítás, besülés, csalódás lehetősége, hogy elképzelem, milyen lenne csalódni, és hogy mik lennének a tényleges következményei. Ez nem abban eredményeződik, hogy még jobban parázok, hanem hogy kicsit hajlandó leszek csalódni. Ez azért hasznos, mert ha képes vagy elfogadni a csalódás lehetőségét, akkor utána kevésbé vagy egyáltalán nem fog lesújtani, ha bekövetkezik, azaz lelkileg felkészíted magad rá, illetve nem bénít le az érzés, már nem akadályoz. Persze, ettől még izgulhatok, de nem bénít le, mert ha hajlandó vagyok csalódni, akkor hajlandó vagyok lépni. Ha egyáltalán nem vagyok hajlandó csalódni, arra a megoldás tényleg az, hogy soha nem lépek előre. De akkor nem is élek.

Egyszóval persze, hogy lehetsz boldog. De nem fog az öledbe hullani, neked kell megragadnod és tárt karokkal üdvözölnöd, függetlenül attól, hogy milyen képzelt vagy valós hátránnyal indulsz.

2014. jún. 3. 01:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
hidd el magadról hogy szép vagy, mosolyogj és akkor a világ is szépnek fog találni! a "pici akcentus" nagyon sok pasinak bejön :P olyan aranyos :) én is ismerek olyan lányt akinek akcentusa van, engem személy szerint ez fogott meg benne, olyan kis aranyos :) gondolom csalódás ért és azért érzed azt hogy téged nem tud senki szeretni! pedig biztos tudna ha hagynád és szeretnéd! csak mosolyogj és akkor feltűnsz majd annak aki pont téged keres, vagy talán már fel is tűntél csak ő annyira tökéletesnek lát a szerelem miatt hogy nem mer közeledni mert azt érzi hogy nincs esélye egy ilyen lánynál :) pedig ha mosolyognál akkor az adna neki magabiztosságot és merne feléd közeledni!
2014. jún. 3. 01:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne szégyeld magad nincs.miért én is ilyesmi vagyok
2014. jún. 3. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!