Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne még köztünk valami?
Figyelt kérdés
Másfél év után szakított velem és aztmondta maradjunk barátok. Aznap felhívott hogy másnap menjek el vele egy bárba. Nagyon jól elvoltunk a végén meg csókolt. Aztán beszéltem egy haverjával és aztmondta hogy nagyon szeret engem és hogy ő sem érti hogy miért mondta ezt nekem. Aztán este a haverja megkérdezte tőle hogy akkor most mivan köztünk és aztmondta hogy barátok vagyunk. De a haverja elmondta még nekem hogy egész nap mennyire izgult és boldog volt hogy velem találkozik. Én l/16 ő f/172014. máj. 31. 09:55
1/4 anonim válasza:
beszéld ezt meg vele személyesen, amúgy meg amit nem kaphatsz/nem kapsz meg az mindig vozóbb... ilyenek az emberek a legtöbb dolgot/szeméylt nem becsüljük meg eléggé és sokszor csak akkorra jövünk rá hogy valójában mennyit is "ért" amikor már késő, szóval mindenki becsülje meg a barátait az egészségét a családját stb :) hisz ha már nem lesznek akkor már késő , ez legyen a nap tanulsága :D
2/4 anonim válasza:
Fuck Logic...De az 1.válaszolóval értek egyet.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a srác totál döntésképtelen.. beszéld meg vele , de ne úgy menj oda hogy :itt és most döntsd el végre , hogy szeretsz-e vagy nem?!?!? :D hajrá
4/4 anonim válasza:
Bocs, de egy kis nyelvtanozás nem ártana. Az összes vessző kimaradt a hogy-ok előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!