Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi van köztünk?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk osztálytársak. 3 éve elég jó barátok lettünk. Én bevallottam neki kb egy fél éve, hogy tetszik nekem. Azóta a barátságunk talán még szorosabb lett. Mindent el tudok neki mondai, segít, támogat, meghallgat.Tudom, ez elég szégyenletes dolog, de ha iszunk egy kevéskét, akkor ölelgetjük egymást. Az iskolában nem igazán közeledik felém, e ott is sokat beszélgetünk. A barátaink(fiúk ők is), mind tudják h én mit érzek, és megértik. De ők sem tudják eldönteni mi van. Sokat piszkálnak vele, de neki nem mondják. Szeretem őket, így érzem h törődnek velem. Igen ez is elég furcsa. De ez az életem. A lány barátaim szerint aranyosak lennénk együtt(persze mi mást is mondhatnának?)Már sokszor gondoltam arra, hogy nem törődök vele többet, de nem megy. Ő pedig, akárhányszor bántom meg, nem haragszik, nem sértődik meg. És ezzel az őrületbe kerget. Mi lehet a válasz?2014. máj. 30. 21:27
1/4 A kérdező kommentje:
18/L
2014. máj. 30. 21:29
2/4 anonim válasza:
köztetek leginkább oxigén és nitrogén.
3/4 anonim válasza:
Szerintem próbálj közeledni hozzá (: Mondjuk pia nélkül ;)
4/4 anonim válasza:
szerintem ha eddig nem tudtad felszedni, v ő nem szedett fel az arra utal, hogy csak barátok vagytok. Ha részegen ölelget az se biztos, hogy azért mert szerelmes lenne beléd, ha 18 évesek vagytok, akkor miért nem mertek lépni??! Hát sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!