Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám vissza?
Egy hete dobott a barátnőm, tartjuk úgy ahogy a kapcsolatot mert nem tudunk megválni egymástól, de az volt a baj hogy nekem sok családi gondom van és mindig a nyakába zúdítottam akaratlanúl is, ezért lett vége.
Viszont én mindennél jobban szeretem őt, azt mondta ő nem szerelmes már, de még érez azért valamit, és hiányzok is neki, de már nem akar velem kezdeni többé semmit.
Hogy tudnám visszaszerezni amég nem késő? Mit tegyek?
Bármit megtennék érte!
Nekünk is ugyanez volt... Aztán eltelt 1 hónap és már van kiszemeltje , szerintem már együtt is vannak... :)
Ilyen ez a szerelem... Csodálatos , de egy idő után a nyomorba taszít... legalább is lelkileg.
#3 köszönöm szépen, ilyesmire gondoltam én is.
#4 igen, ő is mondta hogy ne várjak rá mert szar lesz nekem ha majd mással boldog lesz. Mily kedves. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!