Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hódíthatnám vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnám vissza?

Figyelt kérdés

Egy hete dobott a barátnőm, tartjuk úgy ahogy a kapcsolatot mert nem tudunk megválni egymástól, de az volt a baj hogy nekem sok családi gondom van és mindig a nyakába zúdítottam akaratlanúl is, ezért lett vége.

Viszont én mindennél jobban szeretem őt, azt mondta ő nem szerelmes már, de még érez azért valamit, és hiányzok is neki, de már nem akar velem kezdeni többé semmit.

Hogy tudnám visszaszerezni amég nem késő? Mit tegyek?

Bármit megtennék érte!

2014. máj. 27. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
könyörögj
2014. máj. 27. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem fogok könyörögni, ne szánalomból legyen újra velem. Hogyan tudnám éreztetni hogy mellettem a helye?
2014. máj. 27. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
NE könyörögj! Voltam hasonló cipőben... Ő már nem volt szerelmes, de nem tudtuk egymást elengedni. Nem akarlak elkeseríteni, de ha ilyet a barátnőd, h nem szerelmes akkor az úgy is van. Nem fog újból beléd esni azt garantálom. szerintem mérlegelj... meddig voltatok együtt?...mit tenne meg ő érted? Megszokta mér h vagy neki persze, h hiányzol neki, de ha nem szerelmes ez épp elég ok, h ebből te gyere ki rosszul. Megpróbáljátok megint eszébe fog jutni h már rád unt. Nem tudom milyen lehet Ő, de az biztos, h ha kijelenti, h nem szerelmes az veszett fejsze. Szerezd meg őt magadnak: Ne keresd, lássa h te nélküle is teljes életet élsz, lássa h erős vagy, férfi vagy. Ne írj neki tényleg minél tovább, ő úgy is ír neked. Ha még is írsz neki akkor ne panaszkodj neki folyton hanem inkább old meg az ő problémáit is nem csak a sajátjaid. Egy FÉRFINAK FÉRFIKÉNT kell viselkednie! Mutasd neki milyen erős vagy lelkileg valójában, légy határozott.
2014. máj. 27. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is ugyanez volt... Aztán eltelt 1 hónap és már van kiszemeltje , szerintem már együtt is vannak... :)

Ilyen ez a szerelem... Csodálatos , de egy idő után a nyomorba taszít... legalább is lelkileg.

2014. máj. 27. 22:52
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 köszönöm szépen, ilyesmire gondoltam én is.

#4 igen, ő is mondta hogy ne várjak rá mert szar lesz nekem ha majd mással boldog lesz. Mily kedves. :/

2014. máj. 27. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!