Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba, rámehet a barátságunk erre? 25L
Szerintem addig kéne éreztetni vele, míg meg nem haragszik rád amiatt, hogy randizgatsz mással. Ha pedig őt szereted, eleve miért teszel ilyet? :)
ui: egyéb iránt miért költözött oda?
A másodikra válaszolva:
Azért randiztam mással, mert reméltem, hogy ez csak valami butaság amit a fejembe vettem, és ha randizom másal akkor råjövök, hogy ez hülyeség,de mind a 3 randin, csak ő járt a fejemben, és arra gondoltam, hogy egyik srác sem ért fel a legjobb barátommal :)
Rámehet, mert lépsz és ő nem érez ugyanígy.
Rámehet, mert nem lépsz és nem tudsz túllépni azon, hogy szereted. Ehhez az kéne, hogy elkerüld, ne találkozzatok.
Gyakorlatilag a számodra ésszerű megoldás, az ha lépsz. Ha az érzés kölcsönös akkor örülsz, ha nem, akkor le tudod zárni (a barátodat már akkor elvesztetted, amikor beleszerettél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!