Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a legjobb barátomba. Mit tegyek?
Szerintem: pontosan ugy, ahogy most te is tiprodsz, a baratod is biztos szervezkedett a haverjaival, hogy hogyan tudna megcsokolni. Gondolom a haverjaival talaltak ki, hogy majd Ok unszolni fogjak es erre majd megtortenik a csok.
Szerintem nem kell semmit sem tenned, ha jol latom ez egy ongerjeszto folyanat es mar elkezdodott. Vard meg, hogy mit lep a fiu ... de ha majd beszeltek rola, akkor legyel oszinte.
Már a felvetés is hülyeség volt, hogy csókoljon meg ha nem szeret. Mert ha szeret, akkor nem csókol meg? Mi ebben a logika?
Nagyon nyakatekert gondolatmenet, de nem lehet, hogy ő szervezte így le a dolgot?
Amúgy ha tényleg úgy érzed, hogy beleszerettél, a legjobb, ha tisztázzátok a dolgot! Vagy mit csinálsz, ha ő meg összejön egy lánnyal? Az biztosan tövig nyomja a szívedben a kést és még rosszabbul leszel! Beszélj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!