Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 éves kapcsolatom van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éves kapcsolatom van, viszont beleszerettem valakibe. Mit tegyek? Bövebben lent

Figyelt kérdés

Már három éve vagyok együtt a barátommal,minden tökéletes volt,viszont olyan 1-2 hónapja valami megváltozott bennem.úgy éreztem,hogy a kapcsolatunk ellapult,beleuntam ebbe az egészbe,elég nehéz eset a barátom.Mindig ugyanazt csináltunk/csináljuk.Fekszünk,otthon vagyunk.Ennyi.

Aztán viszont van egy közös barátunk.Egyszer úgy hozta a sors,hogy ketten a barátjával együtt mentünk bulizni.Mindig is tetszett nekem,én neki is ő.Kicsit ittunk meg minden és megcsókolt,de én nem ellenkeztem.Azóta minden hétvégén találkozunk,és azt vettem észre,hogy már nem is a barátom hiányzik,hanem ő.Vele akarok lenni mindig.Csak az a baj,hogy a barátomat,meg nemtudnám elhagyni.jobb lenne,ha ő hagyna el.Annyira nehéz :(

Szeretem a barátom,de a másikhoz sokkal jobban vonzódom.Szerelmes lettem belé.Mitévő legyek? Kérlek segítsetek,nagyon nemtudom,hogy mit tegyek.

2014. máj. 25. 17:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy határozott és egyértelmű, senki más nem vesz komolyan az életben! Megmondod hogy vége, mást szeretsz, ennyi.
2014. máj. 25. 18:21
 12/13 A kérdező kommentje:

IGAZAD VAN!!!

Rendben,így fogok cselekedni.Minél előbb,hogy ne húzódjon még ennél is tovább.

2014. máj. 25. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor gondolj bele abba, hogy mi lenne veletek fél év, egy év, két év múlva. Ugye, hogy így már semmi értelme nem lenne? Valószínűleg veszekednétek, bűntudatod lenne, szar lenne az egész, mivel már amúgyis mással találkozol. Meg persze abban sem lehetsz biztos, hogy az új szerelmed ezt jól viselné, vagy nem lenne elege belőle. Tudom, hogy nehéz kilépni, de ennek így már mi értelme? Ne húzd az időt. Ha elhatározod magad, utána hatalmas megkönnyebbülés lesz ebben biztos vagyok.
2014. máj. 26. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!