Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Én Őt szeretem Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Én Őt szeretem Ő mást szeret.

Figyelt kérdés
Pár hónapja randizgatni kezdtem egy lánnyal, akinek pont akkor lett vége egy hosszabb kapcsolatának. Nagyon jól éreztük magunkat együtt és ez a mai napig így van. Én beleszerettem és szinte már csak vele tudom elképzelni a jövőmet, de ő még mindig az exét szereti állítólag, viszont Ő is velem szeretne lenni, de amíg mást szeret addig ez nem lehetséges szerinte. Én is úgy gondolom, hogy addig nem fog tudni belém szeretni. Azóta már szinte együtt élünk, nagyon jól megvagyunk együtt, minden jól működik köztünk, de sajnos a szerelem egy irányú és ha az ex előkerül akkor rengeteget veszekszünk. Néha már úgy érzem, hogy velem van a baj és nem tudom mit tegyek, hogy ez a dolog előrébb haladjon. Sajnos az exéből én nem tudok kiszeretni helyette.

2014. máj. 23. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
De le is feküdtök?
2014. máj. 23. 20:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen
2014. máj. 23. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor minek van veled, ha őt szereti? Ha már neki nincs esze, neked lehetne :) Nem sérti a büszkeségedet ez, hogy veled szexszel de mást szeret?
2014. máj. 23. 20:37
 4/6 A kérdező kommentje:
De sérti, meg az is amikor velem van és rá gondol és ez nagyon látszik, de szeretem.
2014. máj. 23. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
De egy nő hogyan tud lefeküdni valakivel, ha mást szeret? :O
2014. máj. 23. 21:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Azt hogy szereti azt csak én gondolom.
2014. máj. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!