Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, de együtt vagyok vele, mert ő szeret. Voltatok már ilyen helyzetben?
3 hónapig tartott az egész, kapcsolatnak egyáltalán nem volt nevezhető, mert részéről csak szex volt semmi több. Nagyon szerelmes voltam, de ő csak kihasznált és megcsalt.
Fél év elteltével megkeresett és közölte, hogy átgondolta a dolgokat, velem akar lenni, mert rájött hogy én vagyok (voltam) az egyetlen nő, aki tényleg törődött vele. Őszintén megmondtam neki, hogy nagyon megbántott és nem valószínű, hogy újra fogom szeretni. De annyira erősködött, hogy adtam neki egy újabb esélyt. Azóta teljesen megváltozott, odafigyel rám, törődik velem, nagyon szeret és biztos benne, hogy én vagyok számára az igazi. 1 éve vagyunk együtt, de még mindig nem érzem azt, hogy újra beleszerettem. Ezt ő is tudja. Nem szeretném elveszíteni, mert szükségem van rá, a szeretetére. Nincs más pasim rajta kívül, és nem is szándékozom megcsalni. De lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy ő sokkal jobban szeret engem, mint én őt. 27/N
Te,most komolyan...megcsalt,elhagyott,összetörte a bizalmadat, a saját értékét ezzel lecsökkentette a szemedben és még te sajnálod?
Végül is, van mit sajnálni,elég nyomorult.
Ezekért nem szereted,mert kiölte belőled,hogy fel tudj nézni rá.
Remélem jól alakul,azért.
Khmm...nem értelek, átvert, megcsalt és ezek után összejössz vele újra (még ha mindig szeretted volna akkor valamilyen szinten megérteném) mert erősködött!? Ha neked valaki erősködik akkor összejössz vele ha tetszik ha nem?
És mi az, hogy nem szereted, de szükséged van az ő szeretetére, ennyire gyenge jellem vagy?
Nah jó, tudod mit, szerintem jól van ez így, megérdemlitek egymást, ő kihasznált a múltban, most te használod ki őt, szép életetek lesz! :D
26F
Én voltam olyan helyzetben hogy olyannal próbáltam lenni, akibe nem voltam szerelmes, de kért hogy adjak neki időt hogy megszerettesse magát.
A végén ő volt az aki megcsalt engem, és nagyon csúnya vége lett. Meg is ütött amikor szakítottam. Én is visszaütöttem, csúnya veszekedés volt, aztán elhagytam.
Szóval ennyit a nagy szerelméről....
Én a te pasid szerelmében sem lennék annyira biztos. Inkább csak te törődsz vele, más nőnek meg nem kell, ezért ment vissza hozzád....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!