Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez jelentheti a házasság végét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti a házasság végét?

Figyelt kérdés

Fiatalon lettünk egy pár és ennek már jó ideje. Most is még csak huszonévesek vagyunk. Sokáig minden remekül ment. Házasság, gyerek ahogy annak lennie kell.

Most viszont egyre gyakrabban érzem azt,hogy esetleg lehet túl hamar jött ez az egész. Szeretem a párom de már nem szerelemmel, ami ennyi idő után lehet nem is csoda.

Viszont hiányzik az új varázsa a változatosság. Nagy már a megszokás és hiába beszéljük meg nem nagyon megy a változtatás.

Már szexuálisan se kívánom úgy mint kellene!

Ez jelentheti,hogy ennek vége lesz?

Persze tapasztaltabbak véleménye/tapasztalata érdekelne! Köszönöm előre is.

2014. máj. 23. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindig van lehetoseg megujulasra ,ha valoban akarjatok . Mi a szonyeg szelerol jottunk vissza majdnem 10 ev egyutt eles utan - de kellett hozza egy olyan sokk,amit nem kivanok az ellensegemnek sem .

A szexualitas siman helyrehozhato , probaljatok ki uj dolgokat ( tudom kozhely ,de mindig lehet tanulni , nekem pl.ma is sikerult legyoznom az egyik gatlasomat :) ) - de ahogy irtam , mindketten kell,hogy akarjatok

2014. máj. 23. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk hasonló a helyzet, de én őt kívánom a szexben, úgy veszem észre, h ő engem nem. Én próbálok újítani, változni, mert azt mondta, h ő akkor fog változni, ha látja h én is változok. Rengeteget változtam, én is sok gátlásomat leküzdöttem, lett önbizalmam és ezáltal kisugárzásom is. De ő nem változik, pedig azt mondja, h nagyon szeret engem. Hiába mondom neki, h nem lehet, inkább ez a részéről már csak megszokás? Erre mindig kiakad és szinte leordítja a fejemet és besértődik. Én még várok, addig amíg végleg nem fogy el a türelmem, mert így elfog apadni az a kis önbizalmam is amit összetudtam kaparni és megint elveszítem a nőiességemet.
2014. máj. 26. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha akartok tényleg tenni érte, akkor párterápia javallott...ilyenekben is tud segíteni, helyrerázni kicsit a kapcsolatot.
2014. máj. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!