Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tanácsolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat de mindenbe beleszól. A minap egy kicsit rövidebb szoknyát vettem fel, az is baj volt. Eleinte az sem tetszett neki, hogy festem a hajam. Most azzal megbarátkozott, mert szép vörös lett, és azért elég jól áll. Frufrut is vágattam és kerek perec megmondta h nem tetszik neki. Azóta félrefésülöm, vagy hajráfot teszek a hajamba. Most sajna felszedtem pár kilót, nem vészes, csak ha leülök akkor egy picit látszik a hasamon, de tényleg nem vészes, és ott izélt h hájas meg ilyenek. Nem mintha ő tökéletesen nézni ki. Aztán már el kell mindig gondolkodnom rajta, hogy ő vajon mit szól ehhez, vagy ahhoz, ez olyan rossz. Egy nap többször szól bele valamibe.

2014. máj. 23. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy ha sűrűn baszogat, nem lesz hasaalja estére...
2014. máj. 23. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
legalább elmondja mi a véleménye szerintem ez a jobb megoldás. vagy keress egy papucs csávót aki örül, hogy egy nő szóba áll vele ő biztos nem fogja elmondani mit gondol
2014. máj. 23. 13:20
 3/7 Imola Ágnes ***** válasza:
A párodnak nincs önértékelési problémája? Általában azokkal fordul elő hasonló. Folyamatosan fél, hogy elveszít, de ezt agresszívan mutatja ki (hogy rosszul áll/úgy nézel ki mint egy k**va, ezt nem veheted fel, stb), illetve úgy érzi, csak akkor lehet méltó hozzád, ha a te önbecsülésedet rontja (kövér vagy, nem vagy képes valamire, nem nézel ki jól, buta vagy...). SZerintem komolyan gondold át a dolgokat, mert ez így nem lesz túl jó élet....
2014. máj. 23. 13:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Az oké h elmondja h mit gondol, de hogy ennyi mindennel baja legyen, az már azért egy kicsit sok. Nem lehet bírni. Ráadásul szerintem az én hajam stb. Utolsó hát szerintem túlságosan is tökéletesnek hiszi magát. Bár lehet amögé rejtőzne?
2014. máj. 23. 13:31
 5/7 Imola Ágnes ***** válasza:
A "túl tökéletes vagyok", arrogancia, beképzeltség, mások lenézése, kötekedés tipikusan komplexusra utal, illetve annak túlkompenzálására. Nézz egy kicsit a dolgok mögé.
2014. máj. 23. 13:47
 6/7 A kérdező kommentje:
És az ilyen emberrel mit lehet csinálni?
2014. máj. 23. 13:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert már mondtam neki, hogy ne csinálja ezt de olyankor nem érti mi a bajom, vagy azt mondja, hogy csak ugrat.
2014. máj. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!