Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak én szerelmes vagyok belé o pedig csak szeret?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk egyutt a barátommal mindketten egyetemisták ossze koltoztunk oktober fele, minden szép volt és jó és nem rég el mondta, hogy már nem szerelmes belém de szeret és egyedul szeretne lenni mert neki nem való a párkapcsolat o nem érzi jol magát, hogyha érzelmileg fugg valakitol. Es szeretne el koltozni. Szerintetek meg lehet ezt még menteni vagy hadjam, hogy menjen? mennyi eséj van arra, hogy ujra belém szeressen? vagy, hogy meg bánja? vagy meg fogja eggyáltalán?2014. máj. 21. 21:18
1/4 anonim válasza:
Egyetemista vagy ezzel a helyesírással?? Pofám leszakad... hadjam, eséj, eggyáltalán? Te jó ég...
2/4 anonim válasza:
Most nem azért de egy egyetemista hogy írhatja a hagyjamot hadjamnak, az elköltöznit el költözninek, az esélyt eséjnek, az egyáltalánt eggyáltalánnak? Mindent pár mondatban....:S Basszus amikor én egyetemre kerültem, szénné tanultam a fejemet, ma meg ilyenek az egyetemisták? :S
Kérdésre: Hagyd a fenébe, erőszakolással semmit nem érsz el nála. Kiszeretett belőled, sajnos ennek vége.
3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért de kulfoldon tanulunk mind a ketten angolul anyukám magyar apukám angol ezért nem tudok tokéletesen magyarul..
2014. máj. 22. 17:11
4/4 anonim válasza:
Akkor nem értem, minek magyar fórumon írogatsz ki ilyen kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!