Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm azt mondta én vagyok élete szerelme. Rá két napra pedig h már nem szerelmes. Mi történt?
Figyelt kérdés
A két nap alatt nem igazán beszéltünk mert nem tudtunk találkozni.2014. máj. 21. 08:24
2/13 anonim válasza:
talán maga sem tudja mit érez vagy közben talált aki jobban megmozgatta a fantáziáját
4/13 anonim válasza:
Ilyenkor mindig ez jut eszembe, amikor ilyet hallok az emberektől:
Mit műveltél? Mivel tapostad meg? csaptad be? aláztad meg? ráztad át? mire jött rá veled kapcsolatban? mi derült ki rólad?
5/13 anonim válasza:
*azt mondta én vagyok élete szerelme
Tudod egy mélyebb érzésű nő, egy ilyen mondatot nem sokszor mond ki az élete folyamán. Maximum 1x.
Szóval elég komoly horderejű dolognak kell ahhoz lenni, hogy egy ilyen ember elforduljon az "értetlenkedő, memóriazavaros, kihagyó memóriás" embertől.
6/13 kolosszus22 válasza:
Az történt, hogy egy éretlen gyerek a csaj, manapság olyan sokan papolnak a szerelemről, de a legtöbben nem is tudják mi az, 2 hetente másba "szerelmesek".
7/13 anonim válasza:
A "mi derült ki rólad" meg nem falusi vénasszonyoktól meg vetélytársnőktől való pletykát jelent, hanem rendszerint tényeket. Megtörtént tényeket, amik után az illető nő utána ment és beigazolodott cáfolhatatlanul, maximum nem beszélt róla, hogy tudja.
8/13 anonim válasza:
Megint egy komoly ember (a barátnődre célzok), aki dobálózik a kijelentésekkel valódi tartalom nélkül.
Szerintem ezek után ne vedd komolyan....
9/13 Költőnő? válasza:
Sosem gondolta komolyan.
V magának és neked is hazudott v csak neked.
10/13 anonim válasza:
Úgy tippelem, 16-17 éves lehet. Azok még így gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!