Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem és párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Egy viszonylag friss barátságról van szó, legalábbis annak indult, de kezdek beleszeretni.

L

2014. máj. 21. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én rendes, kedves, humoros és alapvetően pozitív srác vagyok, csak tudod azért kell küzdeni, hogy ezt a nők is észrevegyék. Sok csaj elvan sokszor a saját kis univerzumában a saját kis választottjaival és meg se fordul a fejében, hogy másfele is nézzen.

Nem vagyok ronda, de nem vagyok szép sem, így én a belső tulajdonságaimmal tudok megnyerni valakit. Ez viszont nagyon fárasztó tud lenni, azaz az,hogy állandóan produkálni kell magamat. Nem engedhetem el magamat egy percre se. Gondolom neked se annyira egyszerű folyamat humor heroldkodni, hogy mosolyogjon, vagy nevessen aki tetszik neked, vagy pozitív hozzáállással végighallgatni miért rosszkedvű aki tetszik neked amikor neked is rohadtul sz*r napod van/volt. Ellenben aki tetszik neked annak nem öntheted ki a bajaidat, mert akkor egyből töketlen vagy a nő szemében, illetőleg átkerülhetsz a barátzónába, vagy azért menekül tőled mert lehúzod a negativitásoddal.

Ez, hogy állandóan a toppon kell lenned, az lelkileg nagyon fárasztó tud lenni, és sokszor rossz nézni, amikor látom, hogy egy genetikailag különösen szerencsés srácnak mennyire egyszerű dolga van, azaz mennyivel kevesebbet kell tennie, hogy egy nő elkezdjen érdeklődni iránta. Hozzám soha nem jött nő csaj, kelletni magát, hogy felszedjem csak úgy, minden esetben én mentem, nekem kellett elkezdeni az egészet.

Én nem irigy vagyok,örülök, ha valaki sikeres tud lenni, csak néha teljesen lehangoló tud lenni, hja kontrasztba helyezem az ő helyzetüket a sajátoméval.

2014. máj. 22. 13:20
 12/19 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló, a második írásodban a második bekezdés alapján lehet, hogy én már elszúrtam a dolgot. Először barátként tekintettem rá így beszélgettem, meséltem neki olyat is, amit lehet amúgy nem mondtam volna el. Illetve korábban más tetszett nekem (most kezd a dolog halványulni, meg egyre többet gondolok arra a srácra akiről a kérdésem is szól). A másik leszart kb. és ezt ő is tudja.

NEm jó az se, ha másnak kell mutatnod magadat, én erre gondoltam. És kinézetre ő sem talán olyan jóképű, de nem rossz, és még cuki is. És ezt úgy mondom, hogy idősebb nálam pár évvel, tetszik és el tudok vele képzelni kapcsolatot.

De miután ő említett a múltjából barátság extrákkalt, hát ilyet viszont nem szeretnék :( főleg ha már én beleszeretek már így az egész kezdetén.

2014. máj. 22. 13:27
 13/19 A kérdező kommentje:
Na mindegy, hajrá neked.
2014. máj. 22. 13:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem akartam kisajátítani a kérdésednek szóló topicot, csak a kérdésedből most ezek a fantasztikus gondolatok bugyogtak elő belőlem. :)

Nem vagyok az önsajnálat híve, de most megengedtem magamnak egy pici "gyengeséget".

2014. máj. 22. 13:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Semmi baj, szerintem ennél nagyobb offok is szoktak lenni xD
2014. máj. 22. 14:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Rendben. Akkor megnyugodtam :)

Azt tudom, hogyha nem utált meg a srác akkor könnyedén meg tudod szerezni ha akarod, csak el kell hívnod valahova.

Ha barátság + extrát akar, abba viszont nem érdemes belemenni. Annyi tartásod legyen. Csak ezt nemárt tisztázni.

2014. máj. 22. 15:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Utóbbiba eleve nem szeretnék belemenni.
2014. máj. 22. 17:13
 18/19 anonim ***** válasza:
9/17-es nem kell küzdened, csak megmutatnod a személyiségedet. Ez a "jó humor" dolog olyan, hogy akinek hasonló ízlése van az nevetni fog, akinek nem az nem, de a spontaneitás a legjobb. Azok a srácok azért nem törik magukat, mert képesek önmagukat adni, mégis szerethetőek. Nem tudom, nálad eddig hogy működött, de én megérzem, ha valaki megjátssza magát és olyannal még véletlenül se akarnék közelebbi kapcsolatba kerülni. Ha valaki nem tud már az elején őszintén önmaga lenni, abból később úgyis csak problémák vannak. A hosszú, tartalmas kapcsolat titka: olyat találni, aki úgy illik hozzád, hogy te végig magadat adtad. (jelenleg egy másfél éves, harmonikus kapcsolatban élek) Még egy dolog: aki kizárólag a külsejével szerez könnyen nőt, arról nehogy azt hidd, hogy sokáig is tartanak a kapcsolatai. Nem ez, de még csak nem is egy jó duma kell, mert az életet nem lehet tanulni :)
2014. máj. 28. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:
11/18-as. Nem minden lány gondol puhánynak, ha elmondod, ha valami bánt téged. Ha mondjuk engem veszünk példának, én sokkal inkább úgy érzem, hogy megbízik bennem, el meri mondani. Na jó, persze, nem első találkozáskor, de mondjuk, ha már jobban ismerjük egymást. Sőt, tegyük fel, hogy én már megbízom benne, elmondok neki sok mindent magamról. Akkor, lehet ő nem veszi észre, de még mindig én leszek a törékenyebb, mert jobban bízom benne, mint ő bennem. Ekkor viszont neki nem nagy csalódás egy eltávolodás, de nekem annál inkább. Ha meg tetszettem volna neki, neki kellett volna lépnie, mert én nem vagyok az a kezdeményezős típus, és hidd el, hogy az a csaj, aki kelleti magát, meg rád mászik, legtöbbször nem komolyan vehető. Még egy dolgot elmondok neked. Lehet nem érzed úgy, hogy a megjelenésed ( külsőd) könnyen odavonzaná a lányokat. De bíztatásul elmondok egy személyes élményt. Volt már hasonló esetem, mikor egy barátba szerettem bele. És elmodnom, hoyg amikor még nem ismertem annyira, csak haverkodtunk, egy tök átlagos kinézetű srácot láttam benne, életemben nem gondoltam volna, hogy majd egyszer akarok tőle valamit, mondjuk azt, elsőre nem éppen volt az esetem. De ahogy egyre jobban bíztam benne, és többet beszéltem vele, valahogy máshogy láttam. Sok minden változik az első benyomástól kezdve egy mélyebb ismeretségig. Ne add fel!
2014. máj. 28. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!