Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Úgy érzem alárende...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Úgy érzem alárendelt személy vagyok.

Figyelt kérdés

A párom mindig megmondja h mit és hogyan kellene csinálnom. Az az opció aligha létezik h nekem is igazam lehet. Olyan, mintha nem tisztelne, nem figyelne rám. Az önbizalmam néha már a béka segge alatt van, mert annyira sokat tud okoskodni, hogy volt már olyan h teljesen elhitette velem h képtelen vagyok bizonyos dolgokra. Szinte mindenben jobb nálam, ha esetleg valamiben én vagyok jobb, akkor azt olyan szinten kritizálja h elmegy teljesen a kedvem mindentől. Volt olyan időszak, hogy úgy éreztem teljesen értelmetlen, akármit is csinálok. Semmiben nem vagyok jó. Egész idő alatt csak küzdök és küzdök. Néha eljutottam arra a szintre h úgy döntöttem h most megmutatom neki h igenis igazam van, vagy valamit jobban tudok, voltak kisebb győzelmeim, de nincs mindig energiám ehhez. Hogy mindig odafigyeljek, hogy mindig minden tökéletes legyen, mert különben le vagyok szólva. Ő is követ el hibákat, már néha visszaadom neki, én is beszólok, de ez nekem nem jó, én nem vagyok ilyen. És volt már olyan h igényelte szó szerint h én igenis parancsolgassak neki néha, mert erről szól egy kapcsolat h tanítgatjuk egymást. Ez még oké de nem ilyen módon, hanem figyelmesen megértően elmondani a véleményünket. Nem pedig azt nem úgy kell, meg nem így kell és közben arcokat vágunk. Már rengetegszer mondtam neki h mi a bajom, de sajnos nem képes megérteni. Nem érzem magam szabadnak.. már amennyire szabadnak lehet lenni egy kapcsolatban. Olyan mintha egy ketrecben lennék és nem cselekedhetnék belátásom szerint. Van, hogy jövőről beszél, de én félek. Félek h mindig megmondja majd mit csináljak, h hogyan etessük a gyereket, és ha csak nem érvelek neki hosszú mondatokon keresztül akár egy tudós hogy miért is van igazam, úgyis neki lesz igaza. Annyira fáj, mert szeretem, úgy ahogy még soha senkit, és ő az akitől szeretnék gyereket. De attól tartok idegileg tönkre fog tenni.

18/L

2014. máj. 21. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj mint mondtam, hogy sok jó tulajdonsága van. Például nagyon jól bánik a gyerekekkel. Öröm nézni."

Ha ilyen a személyisége, akkor kétlem.

Amúgy egyáltalán miért tervezgeted a gyereket már most? Még csak 18 vagy.

2014. máj. 21. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
max azt jelentheti, hogy azért vagy oda érte, mert úgy érzed sosem kaphatod meg igazán, sosem felelsz meg neki teljesen, elérhetetlen a számodra és ezért kaparsz utána ennyire. De csak egy egyszerű kérdésem van;ha úgy éreznéd minden rendben és több a jó, mint a rossz a kapcsolatodban, akkor miért kellett ezt a kérdést feltenni? Mégis feltetted a kérdésed, és ha még 1x vagy 2x elolvasnád, talán rájönnél, hogy ez így egyáltalán nem jó. 18 vagy. előtted az élet, meg ezer másik pasi.
2014. máj. 21. 16:21
 13/20 A kérdező kommentje:
Még természetesen nem most akarok gyereket, hanem idővel. De abban van valami h mindig elérhetetlennek tűnik. Ez annyira igaz. Ráadásul nem akárki. Modellkedik, mindig elvisz a bemutatókra. És olyan jó elképzelni a gyerekeinket olyan gyönyörű zöld szemmel mint az övé. És attól tartok még egy ilyen helyes pasit soha az életbe nem fogok felszedni.
2014. máj. 21. 16:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a gyerekeknek milyen színű lenne a szeme, ki tudod számolni.
2014. máj. 21. 16:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most képzeld el, hogy a kis zöld szemű gyerekeidet szidja, kritizálja, tiporja sárba a lelki világukat, ugyanúgy mint veled teszi. Nem hiszem, hogy szeretnéd ha hasonlóan éreznék magukat. Ráadásul megvédeni se tudnád pket, hisz neked nincs szavad.
2014. máj. 21. 16:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
ha csak ez a gond, irány a szexshop, latex, bilincs, korbács, aztán máris ő lesz az alárendelt, te meg a domina.
2014. máj. 21. 16:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Néha ha az agyam tudna járni kimenekülne a fejemből, hogy ne láthasson több ilyet...
2014. máj. 21. 16:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom közületeket ki volt már annyira szerelmes, hogy úgy érezte h valaki más az egész életet jelenti neki. De ha volt ilyen akkor egy kicsit meg lehetne érteni h nagyon nehéz kilépnem. Igazából én sem így terveztem, de így sikerült. Fülig szerelmes vagyok. Az érzelmeimet nem igazán tudom irányítani. Egyszerűen nem tudom elhinni h mégegyszer szerethetek majd így valakit.
2014. máj. 23. 13:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így soha nem is fogsz szeretni senkit. Viszont megadhatnád magadnak az esélyt egy tényleg boldog kapcsolatra, ahol akár még ennél is jobban szereted a másikat.

Nem az érzelmeidet kell irányítanod, hanem a tetteid...

2014. máj. 23. 14:34
 20/20 anonim ***** válasza:
HA csak azért nem hagyod el mert külsőleg vonzó, akkor nagy butaságot követsz el. Életed legnagyobbját. Nem szerelmes vagy te, csak fizikailag vonzódsz hozzá, de megnézném ha majd öregedni kezd, akkor is vele akarnál-e maradni. Nem mindegy milyen szeme lesz a gyermekednek? A fő hogy egészséges legyen, és egy normális családban nőjön fel. Ezek után nem lehet csodálkozni, hogy a házasságok fele válással végződik, és ki szívja meg--> a gyerek, aki nem tehet semmiről. HA nem bánik veled jól, el kell hagyni. Pár évet lehet még kibírnál mellette, de negyvenet, ötvenet biztos hogy nem. Csak erre gondolj. Attól hogy nem csal meg, még nem ő a legjobb, akit megkaphatsz.
2014. máj. 28. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!