Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem csak egónövelőnek használ?
Figyelt kérdés
Sajnos én még szeretem, és reménykedem a közös jövőben… Pár hete találkoztunk volna, de mikor felhívtam, hogy jön-e, akkor az volt a válasza, hogy ő most épp meccset néz egy kocsmában barátokkal. Pedig csak miatta mentem akkor oda, egy másik városba, ahol szüleim is laknak. Most azt akarja menjek a koncertjére ugyanoda, és mikor mondtam dolgom va, ő azt felelte ha nem megyek, majd találkozik mással… Miért akar most annyira talizni velem? 7 évig voltunk együtt. De úgy tudom, ő már jó ideje egy másik lányról álmodozott…én szakítottam végül.2014. máj. 21. 01:02
1/7 anonim válasza:
Küldd a faszba, ha ezzel zsarol...
2/7 anonim válasza:
De mi a fenéért kutyagolsz még mindig utána? Szerintem egyértelmű, hogy kihasznál.
3/7 A kérdező kommentje:
Mert még mindig úgy érzem, hogy hozzá tartozom…Én az egész életem vele terveztem el :(
2014. máj. 21. 01:08
4/7 anonim válasza:
Pedig te neki csak a szamár vagy (a leírtak alapján). Rossz emberbe estél bele. Van ilyen.
5/7 anonim válasza:
Hasonló cipőbe járunk. Nekem 8 év volt. De a te párod egy paraszt ez alapján... nem érdemli meg, hogy rá gondolj. F
6/7 anonim válasza:
7 év, úristen.
Azért akar találkozni veled, mert kihasznál. Szerintem nem kéne hagynod magad. Sajnálom... :(
7/7 anonim válasza:
Ameddig szeretni fogod, addig úgyis menni fogsz utána... Hagyd inkább, keress valaki mást (most nehogy az legyen, hogy mondani könnyű!). Ha elkezdesz valakivel ismerkedni, akkor lehet, hogy majd érdeklődik, de ne dőlj be neki.
A kérdésedre a választ te is jol tudod... csak hát szerelmes vagy. Te érzed meddig akarod magad szivatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!