Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon hülye voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hülye voltam?

Figyelt kérdés
A pasim kiment külföldre egy hétre, én meg olyan egyedül éreztem magam ezért átmentem az öccséhez kicsit dumálgatni. Első este megtörtént az a dolog aminek nem kellett volna. Lefeküdtem vele. Amég haza nem jött a pasim mindennap együtt voltam vele, többször is egy nap. Nagyon hülye voltam? Ha elmondom neki megbocsájt?

2014. máj. 17. 01:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk is jöhetnél dumálgatni.
2014. máj. 17. 03:03
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
10-es vagyok. Hülye voltál, ez kétségtelen, de ne tetézd további hülyeségekkel. Vannak dolgok, amit magadban kell tartanod. Senkinek ne mondd el, és akkor nem lesz probléma. Így jártál. :(
2014. máj. 17. 03:03
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

A történet a te szuempontodból mindegy már.Ha van öcsinek egy kis esze(meg szereti a testvérét) akkor elmondja Ő.

:D

büüdös riibanc kuurva

2014. máj. 17. 06:59
 14/24 anonim ***** válasza:

Gyere össze az öccsével. A srácot meg felejtsd el

Ök majd leboxolják egymás között

2014. máj. 17. 07:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jár mindenki ha most mondod el neki,mert előbb vagy utóbb úgy is kiderül,és akkor még rosszabb lesz,na meg ha ezek után a szemébe tudsz nézni bűntudat nélkül akkor isten mentsen tőled...
2014. máj. 17. 08:00
 16/24 anonim ***** válasza:
83%

Legközelebb meg le megy a boltba a pasid, te meg ismételten "olyan egyedül fogod magad érezni", hog ybeleülsz valaki fa$zába, mi? Annyira egy undorító, szánalmas r1banc vagy, hogy a pasid helyében szembeköpnélek és mehetsz a dolgodra. Én a kapcsolatom elején a pasimmal csak hétvégén találkoztam, te mit csináltál volna iylen helyzetben? Olyan lett volna az ágyad, mint a vetésforgó: egyik nap bal oldalt, másiknap jobboldalt b@aszatod szét magad.... Szerintem a legjobb, ha lehúzod magad a WC-n ha ez a kérdés nem kamu.

20/L

2014. máj. 17. 08:12
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Téged egyszerűen mágly kellene elfüstölni, a jó k nyádat. :)
2014. máj. 17. 10:37
 18/24 anonim ***** válasza:

kamu.

egyszer van olyan, hogy elborul az agyad. 13x nincs.

vagy ha van, addigra eldöntöd, hogy mehet a régi, jöhet az új. és nem teszel fel barom kérdést.

2014. máj. 17. 10:52
 19/24 Andrea Henrietta ***** válasza:

Nagyon, nagyon nagy ostobaságot csináltál. És kizárt, hogy a barátod valaha megbocsásson, hogyha elmondod neki. Nem bírtad ki azt az egy hetet?? Mert nem olyan hosszú az... és főleg többször is... Ez nagyon durva dolog.

Két lehetőséged van:

1. Elmondod a barátodna, aki szakít veled és te esetleg összejössz az öccsével.

2. nem mondod el, és imádkozol hogy az életben ne derüljön ki mit műveltél.

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy érezhetted magad "olyan reménytelenül egyedül" egy hét alatt... Az én barátom is sokat utazik (nagyon sokat), és én is kissé szexmániás vagyok, de akkor is ki tudom bírni azt az 1-2 hetet amig távol van, és nem fekszem össze senkivel... Ez nagyon durva dolog.

2014. máj. 17. 10:55
 20/24 Szergej55 ***** válasza:
Ennyi gerinc hogy az istenbe nem fért beléd, hogy egy hetet kibírj? Ezt frankón nem értem, mert az oké, ha valaki buta, de hogy ennyire az legyen...
2014. máj. 17. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!