Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az, hogy olyanba szerettetek bele, aki elsőre nem is volt az esetetek, vagy kevésbé jött be?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 14:56
11/18 gabriell88 válasza:
Szeptemberben hozzá is megyek :)
12/18 anonim válasza:
a jelenlegi parom.elso talalkozasnal nemis tetszett,csak jofejnek tartottam,idovel par beszelgetes utan egyre jobban ereztem,nekem ö kell,es tetszik is. Mara mar a volegenyem,es tervezzuk az eskuvot. :)
13/18 anonim válasza:
Én most plátói szerelmes vagyok egy olyan srácba, akit megismerkedésünkkor (évekkel ezelőtt) kifejezetten csúnyácskának, bénácskának láttam. Külsőre semmit nem változott azóta, viszont rengeteg olyan belső tulajdonságát ismertem meg, ami nagyon tetszik, és furcsamód azóta egyre helyesebbnek látom. Megláttam benne a férfiasságot, tetszik a szeme, a tekintete, a hangja..... szóval ma már ha úgy alakulna nem érezném cikinek, hogy járjunk. De ez csak hiú ábránd most már :-(
14/18 anonim válasza:
velem megtörtént, olyan fiúba vagyok szerelmes, aki mellett az utcán simán elmentem volna, mert nem az esetem, de belsőleg viszont fantasztikus
15/18 A kérdező kommentje:
Nekem is ez van, nem az esetem, nem kimondottan jóképű, de már kezd azzá válni a szememben. És ebben segít a humorérzéke, a jó kedélye és ő maga.
Pedig kinézetre nem feltétlen az esetem, lehet én is elmentem volna mellette az utcán.
2014. máj. 19. 15:27
16/18 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Abszolút nem tetszett semmi rajta, de ahogyan megismertem egyre jobban megtetszett. Már ő a legjobb férfi nekem a világon, aki történetesen azóta a férjem ;)
17/18 anonim válasza:
én egyszer olyanba szerettem bele, aki első látásra, sőt sokáig egyenesen ellenszenves és visszataszító volt számomra, aztán csodák folytán valahogy átalakult :)
18/18 gabriell88 válasza:
Nálunk is ugyan ez volt, elmentünk nyaralni Horvátországba.ott találkoztam vele :) Abszolute nem volt az esetem.Aztán egyre többet és többet beszélgettünk, mindig megtudott nevettetni és nagyon serényen udvarolt is.Majd összejöttünk.Ennek 3 éve. 2 éve együtt élünk és szeptemberben, mint említettem összeházasodunk :) mai napig megtud nevettetni és a tenyerén hordoz.pl: a minap is hazajöttem a munkából a kedvenc sütimmel várt :)Apróságok ugyan de nagyon jól esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!